Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su i Susicevu sliku u dresu Sarajeva staviti :-)
sve osim pobjede je ravno porazu, posebno protiv ovih malih ekipa koje amnestiraju tuđe stadione
*aneksiraju ;)
a ante, haj mi reci zasto ste oteli stadion Velezu, bas da vidim kakvo ces opravdanje naci???
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
F.K. Velež je klub s tradicijom za razliku od Zrinjskog koji je bez ikakve tradicije i naslijeđuje nacisitičku ideologiju.Hercegovina u srcu Velež do groba.
NjV obaviješten da Jezuiti i dr. neprijatelji Bosne namjeravaju zloupotrijebiti sutrašnji navodno nekontrolirani (za Evropsku svemirsku agenciju PRVI nekontrolirani od 1987!) pad satelita GOCE, za koji se zna da mu je zadnjim preletom Zemlje zahvaćena "slučajno" praktično cijela Bosna i da mu zvanična računata projektovana orbita "slučajno" završava baš na potezu - Bosna-Libija!; podsjeća da je ova informacija utoliko vjerovatnija ako se zna da se praktično svaki satelit može uz neznatne troškove kontrolirano navesti da padne u okeane (preko 70% površine Planete) što je praksa već 25 godina, a eto sad se nama poslovično "naklonjeni" zapadnoevropljani dosjetili pustiti jedan satelit da onako tresne od Zemlju, "za raju"...; Zadnji preleti GOCE satelita preko Bosne, "oko" vremena pada (UTC): Ned, 10/11/2013 07:06:47-07:11:40 Ned, 10/11/2013 08:33:37-08:38:28 Ned, 10/11/2013 18:24:30-18:29:48 Ned, 10/11/2013 19:51:51-19:56:02 Pon, 11/11/2013 07:52:42-07:58:33 http://is.gd/sW9lTx
poruka za sve prave navijace FK SARAJEVO......za klub se navija i kada ne ide sve kao po loju.....za godinu dana kada se sve slozi svi ce ponovo navijati za "omiljeni klub".....podrska i strpljnenje je potrebno sad vise nego ikad.....VOLIM SARAJEVO IZDRZITE MOMCI....
Husrefe usro si tekmu, kukavicki si u 2.poluvremenu povuko ekipu i cuvao rezultat. Mogli smo jos i zijaniti. Prema tome goodbye musemija!!!
feget 27 haj nas prosvijetli matereti kojih to pet bodova.
pa kad dovode igrace koji nisu spremni neko uzme pare i jos navijači krivi sto psuju nebi trebali to raditi pa sto ne otvorite kapije đaba ici cu na boks pa cu tamo psovati
HUSREFE IDI U 3 LIJEPE VISE !!!
MA NEMA ŠANSE DA JE PUZIGAĆA IGRAO RUKOM PRIJE GOLA ZRINJSKOG,PA I SAŠA MATIĆ JE TO VIDIO.
istok i ima uticaj na kosevu sjever nagodan
volim Sarajevo svim srcem, ali ovo sad sto se radi je dno dna , veceras go smo dali to je to , pa jel ih stid ? Protiv Viteza oko 400 ljudi im se smije jbg moramo , oni poslije penala trce slave , a Musemic kaze vrijedjaju me sa jedne tribine , i sa zapada bi al je bio zatvoren, sad imamo pare i oni bruka nemaju snagu, nemaju igru nista , a ovo veceras cu reci Bordo balerine !!!!
jest vala, dobili "vitez" i to na "penale" i raduju se ko da smo uzeli Kup. da je bilo znanja i snage pobjeda bi se trazila na terenu a ne jadno na penale. Igraci pojma nemaju o fudbalu, pogledaj ih samo kako primaju lopte i dodavanja, nigdje pameti. pa bolje djeca sa alipasina igraju fuce na travi iz zgrade nego ovi kvazi profesionalci. ja igraca i govana, vela havle???
1921
Ovo sarajevo je najgora ekipa u pl , pa sunce ti zareno nisu izasli iz 16 metara 90 minuta. zrinjski je trebao dobiti , opet sudije guraju torpedo , nije cist penal sviran zrinjskom.