Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj nam Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju da se igramoooooooooooo
Hajde ba ne gusi euforiju :P
E pa drugi put u pamet Ludzak :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka i Belgije, samo da nije Hrvatska ili Srbija. Hoću da navijam kao čovjek, da ne gledam maloumno paljenje zastava i kojekakva seljačka majmunska uzvikivanja. :)
Devet pobjeda i jedna nerjeseno to je balans kvalifikacija .Sve ispod toga,,,,neuspjeh.Sretno Zmajevi :-)
evo igraca srbije i albanije: SERBIA Kuzmanovic - Inter Milan Rajkovic -Hamburg Brkic - Udinese Tomovic - Fiorentina Ignjovski - Werder Bremen Fejsa - Benfica Djordjevic - Nantes Jankovic - Verona Sulejmani - Benfica Gudelj - Az Alkmar Jojic - Dortmund Bisevac - Olimpic Lyon Subotic - Dortmund Ljajic - Roma Kolarov - Man City Matic - Chelsea Scepovic - Olympiakos Mitrovic - Anderleht Markovic - Benfica Tosic - CSKA Moscow Tadic - Twente Ivanovic - Cheslea Nastasic- Man City Coach:Ljubinko Drulovic,sampion evrope sa Srbijom U19 i legenda FC Porto (Portugal) ALBANIA: Lilaj - Skenderbeu Korca Osmani - Teuta Dures Shehi - Skenderbeu Korca Balaj - Jagielonija Agoli - Karabah Lila - PAS Vila - PAS Sadiku - Helsinborg Memushaj - Empoli Bulku - Sepahan Teli - Karabah Llullku - Gaz Metan Curri - Sevastopol Veliu - Flamutari Mehmeti - Olhnense Gjasula - Litex Salihi - Hapoel Acre Berisha - Orebro
sta izvikujete Belgija , Belgija mozda su talentirani i mladdi al treba se dokazat oni jos kaskaju za nama oderat cemo ih ko vala u kupusu!!!
Mlado, neiskusno :D
Ovo bolje nije moglo nikako, laze ko god kaze da nismo imali srece.
Konacno da se jednom prosetamo u kvalifikacijama, bilo kao prvi ili drugi,nije ni bitno...a poslije setnje na kafu i rahat lokum :D
Dobro je, napredujemo, sad smo grupa B, a sljedeće kvalifikacije grupa A!
joj srbija-albanija to.ce but haoss
Uz nevjerojatnu zaradu putem sportskog kladenja,naš tim ljudi nudi vam i revolucionaran nacin dodatne zarade putem loto kladenja...samo u zadnjih 6 mjeseci u zaradi smo preko 10 000 eura,a sada je došlo vrijeme da naše dobro provjerene metode podijelimo s vama...posjetite nas na ... http:// betoholicari . bloger . index . hr/ ...i postanite dio naše ekipe!!
da vam tako dobro ide ne biste se ni reklamirali, nego bi za sebe igrali i zaradjivali, a ovoj zemlji je i previse kladionica koje su milione duzne drzavi, prvo je njih trebalo zapaliti na demonstracijama A sto se tice grupa, zao mi sto srbija opet nece proci...
Zgazit ćifute i otići na Euro kao drugoplasirani! Nemam nista protiv! :D
a đe Kosovo, oni su suverena i nezavisna drzava, odvojili su se?
oj kako ćemo ubit ove jevreje niste svjesni
Belgija ce vas oguliti ko majmun bananu,ogulili Hrvate,pa eto vas nece.Vi osim Dzeka i Pjanica nemate igraca da valja.Poletili ste visoko prizemljice vas prvo Nigerijci i Argentinci.pa onda isti oni koje zovete cionistima ima da vas ponize posred Jerusalima.
Barem je letjeti lijepo, kad sletimo tek onda cemo tugovati. Zao mi vas, vi I dalje tugujete
i da nas belgija oguli nema veze ... mi ce mo gledati kao vas albanci siluju pa vas onda portugal i danska taru
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MOLIM INTERNET BRIGADE MOJE BOSNE DA SE NE KURCE, DA NE POTCIJENJUJU NIKOG I DA NE BUDE INAT U PROTIVNICKIM EKIPAMA, KAO STO SU TO URADILI SA PORTUGALOM.
SVIMA TREBA JAVNO PRIJE TEKME DAVATI RESPEKT I HVALITI IH NA SVA USTA. NIKOG NE TREBA POTCIJENITI, A NA TERENU SE TREBA IZGUNITI I NA TERENU IH NE TREBA RESPEKTOVATI. TAKTIKA SLOVACKOG TRENERA JE NAJBOLJA, ONO PRIJE UTAKMICE SVIMA GLADI MUDA, A ONDA U ZMAJEVOM GNIJEZDU, SAH MAT.
A šo se živciraš? Ko diroooo...
SAda se samo bojim onoga glupog mentaliteta belegija je objekitvno jaca momcad od nas i ako nista zahvlajjuci ovome sitemu kvalifikacija za ovo prvenstvo mi cemo se plasirati na isto ,ali da je po starom ne gine nam baraz a tu opet mozda neki portugal swedska ili neko dr. Imali smo sada u ovim kval.za svjetsko da osiguramo prolaz dalje barem kolo prije i onda smo prekokurca i zahvaljuci na misice dobijenoj tekmi portiv litve plasiraali se direktno ,dok je to grcka sev opusteno pratila u stopu pa cak i nako poraza od nas ,al eto opet bg nas je kako tako pogledao i plasrali smo se dalje poprvi put direktno. Nismo mi bog sami zna kakav kvalitet kada budemo dobijali engleze savbe holandeze francuze i ostalu kremu mze reci da smo velika repka i da smo kvalitet , sto se tice belgije tesko ce biti ali oni su sa ovom super mladom generacijom favoriti ako ih pobjedimo kapa do podai budemo prvi.
Onaj ko dobiva takve repke je svjetski i europski nogometni prvak, i ima registriranih igrača kao mi stanovnika.... Mi smo odlični hvala Allahu, i ako bogda bićemo i dalje.
Francuzi, Spancii, ne mogu sebi dozvoliti da izgube od nas, sto se dalo primijetiti iz prijasnjih utakmica, u tom slucaju igra 12 igrac, tj. sudija !
a Bale sto dolazi sa welsom u zenicu treba dići bilino polje bar jos za 5 hiljada iza gola podići tribine
Da, treba sa kurcenjem i nesportskim potezima probuditi inat u Walesu, pa da ginu igrajuci protiv nas. Nesto slicno kao sto smo kurcenjem na netu, u Zenici ispred hotela i prije utakmice kurcevitim izjavama probudili inat Portugala pa su nas razvalili na sastavne.
nisu nas u Zenici razvalili, nego u uzvratu, u Portugalu.