Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vogosca,ili ti ga bosanski Nyon
Hahaha 😂😂
E i to da doživim... Prvo kolo Derbi :D Idemo, ljeto, sunce, piva, roštilj... Pravu rajicu okupit, napravit praznik od tog dana i zajedno ga proslavit. Poslije tekme opet zajedno negdje na prcanje, hajcanje, zajebanciju i pivu!
@BORDO DNK Hvala :D Ima nekolicina momaka sa obje strane koji razmišljaju slično. Treba raji samo pokazat da se može i bez mržnje i kroz 2-3 godine vjerujem da će se Derbiju vratit pravi sjaj. Puniće se Koševo i Grbavica, ljudiće sa djecom na ramenima dolaziti na utakmice bez staha. Živio!
@zglajz ako Bog da
Znaci SES!
Jooooooaaaj brate ludilo!!
Zeljeznicar i manijaci na aparatima...
biće tebi Zule kad fasujete odmah u prvom kolu.... :D
Kad se igra to prvo kolo?
Jao jao jao jao @BordoDNK, jedva cekam ovo, nema boljeg nacina nego zapoceti ligu 12 sa derbijem, obje ekipe nove igrace, mi novog trenera vi trenera koji vas vodi 15 tak utakmica bit ce zanimljivo!!
@BORDO DNK hahahahahaahahahh, ma mjera, mjesec dana do lige, i derbija, već sam nabrijan kao lud :D Jedva čekam, ligu 12 otvoriti sa najvećim derbijem u državi, neprocjenjivo! Neka pobijedi bolji!
@BORDO DNK ili ako izgubi..... :D
Naprijed Zeljo!!
sloboda se križa sa protivnicima širokog :) samo bi ja uveo jos neke promjene. npr da ispadaju tri ekipe, a da ulaze prvaci entitetskih liga a za trece mjesto da igraju play off viceprvaci entitetskih liga. tako bi se makar malo poradilo na nizim ligama jer u njima, nakon 7-8 kola, znas ko ce se borit za titulu pa ostali odustaju od takmicenja i prodaju tekme
Ove godine je 1liga Federacije bila zanimljiva Mettalerge bio u prvoj ligi zadnjih 5 kola, pa onda Zvijezda se progurala tu i predzadnje kolo izgubi i izgubi titulu.
@ynwa ja bih to prekucao od engleza. na kraju svake sezone kamara klubova igra play off utakmice da izbore ulazak ili opstanak. kod nas u nizim ligama igraju 2-3 tima a ostali su onako tu. ja bi svima dao nekakvog dodatnog motiva pa et... :)
biće dijaspore pun stadion treba jug staviti 10 maraka,sjever 12 realno a ne 5 maraka jug i naprave teferic ljudi hodaju cijelu tekmu ispred tribine nebil vidio komšiju,zato molimo vas 10 maraka samo ovu tekmu jug pa posle vratite na 5
Sta nas boli za metalghe
pa mozemo li mi prevazici ova kinder jaja za izvlacenje,Alahu dragi ti si kadar
taman prvo kolo da im said podere zicagu. jel vas strah plave qrave?
JEL VAS STRAAAAAAAAAH? 1-0 0-1 !
to onaj Said sto se nije imo nigdje vratit nego se vratio na Koševo!? usra smo se od straha.... :D
Šteta što nije prvo na Koševu, bio bi pun stadion što domaćih što vanzemljaka. Dobi i Sarajevo pravu Evropsku utakmicu u istom periodu. :D
BICE GUSTO !! :D
prvo kolo derbi a nema nam Blagojevica,Beganovica,Kjosevskog... suspenzije od 'Zenice' ali kako god kad ga Zeljo zabije jos ce vise da se cuje Dino odlazi, Uorava napolje hehehehehe volim te Zeljoooo
Tisina internet huligan, ti utakmice nisi vidio
@Komentator123456 ima x5 na te tvoje balavac.....OK STEVO ;)