Žrijeb četvrtfinala Lige prvaka
0
Okršaj Bayerna i Juventusa, PSG protiv Barcelone
Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupane, Nyon je grad u Švicarskoj
Nešto mi govori da će Galatasaray proći :)
NAMJEŠTALJKA!!!!!!!!!!
aaddmiineeee, spprrchim tii staru!
Mia san mia
Pa ovo je fakat vise sramota, ova LP je postala totalni sund, Realu i Barci su ponovo po ko zna koji put dodijeljeni najslabiji klubovi realno najslabiji osim Malage. I onda ce vaziti da su oni favoriti za osvajanje pa i Sarajevo bi bilo favorit da im se ovako stima i namijesta.
ovom prilikom zelio bih pozdraviti trenera, igrace i navijace PSG-a sa pjesmom : pozdravi se, pozdravi,
Ovim hasumima sto prozivaju Juve i sto govore da ce ih oderati Bayern, uceram veliku karin*. Forza Juve !
U finalu ce aBd biti Bayern- Barcelona ili Bayern-Galatasaray ! Hejteri crknite... !
forza roma!!!
FORZA JUVENTUS!!! storia de un grande amore....
Malagi je dosao kraj!
Kakav ba Juventus ljudi, sta vam je. To je bezveze ekipa. Ne mogu dobiti cataniu, cagliari i slicne ekipe kod kuce (ako i dobiju to bude 1-0 u zadnjim minutama) Bore se za titulu sa napoli-om i inter-om koji u kupu uefa gube 3-0 od plzen-a i totenham-a.
opet mali klubovi protiv VELIKIH pravilno rasporedjeno psg-BARCA REAL-galata malaga-DORTMUND BAYERN-juve sta ce jadni zabari ne mogu uvijek namjestat zrijeb i tekme
Malaga - Borussia Dortmund Real Madrid - Galatasaray PSG - Barcelona Bayern - Juventus Borusija ide dalje,Galatasaray ce prirediti iznenadjenje,Barcelona se da omalovazava PSG,a Bayern - Juve je tesko ista reci.
'ćeraćemo' se do finala gospodo :D
U p.i.z.d.i tvoje m.atere