Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je velika sansa za BH fudbal. Sa ovim protivnicima zeljo itekako moze igrati. Viktorija je jaca od ova 2 kluba bar 20 puta. Zelim svu srecu zelji na Kosevu.
tu si u pravu, samo treba sada zeljo nazad bolje da odigra. onaj golman je primao golove kroz usi. jako sporo prate igraca i zatvaraju problem. mislim da najveci problem bh klubova je ta dinamika. jedan malo brzi i tehnicki jak igrac moze napraviti velike probleme u odbrani.
Nakon treceg pretkola igra se cetvrto pretkolo (play-off). Vidim da mnogi misle da pobjeda protiv Helsinkija vodi u grupnu fazu LP.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako Zeljo prodje do LP, mogo bi Brajlovic ostat i bez mesnice i eura!
Jbt koji smo mi jadovi. Ma ne traba nas ponižavati ni metalurg ni viktoria. Mi smo sami sebi dovoljni ba. Čitam komentare i ne vjerujem. ''nije da ja nešto ali je REALNO viktoria/metalurg -ku-rac palac puno jači od FCS/FKŽ''. Ma je-bala vas realnost ba. Idem da navijam za svoj klub, pa kako god završilo. Izgubimo/ispadnemo i...? Primimo 7 komada i....? Kad je pao levski gdje su bili hejteri onda? Ma nije ih bilo ni na mapi. Sada se svi digli na bunu i linč. Bolan, MOJ KLUB JE MOJ KLUB pa kako god da igra. Sretno momcima, da se pokažu u najboljem svjetlu, da ginu za dres bio on plavi ili bordo, svejedno. Moje je da odem na koševo sa šalom oko vrata i da budem ponosan što navijam za klub koji igra u europi, u sarajevu ba, a ne da sjedim i kuckam po netu postove o barsi, realu, mesiju, ronaldu... za koje mi 'ladno puca tuki. Mi idemo sa nadom u prolaz, a vi pitari, napunite sjever i zagalamite, navijajte i razj-ebite te pekare.
Pitarima je glavni izgovor, kad im kazes da je Zeljo najjaci u nasoj ligi, da je nasa liga u ku.cu, hebo nasu ligu, seoska liga, itd, itd. . . Pa sto je vi ne osvojite, ba ???
Dajte ljudi budite realni
Željo ako sad ne iskoristi ovu šansu,bojim se da nikad više neće imati bolju priliku za bolji status i koeficijent u pretkolima!Ako se i prođu ovi Česi,protiv Finaca ili Estonaca trebalo bi biti nešto malo lakše!Ali prvo Viktoria,koja jeste veliki favorit ali i itekako prolazni favorit!!
Volim Želju i želim mu sve najbolje. Što da ne, čuda su moguća pa tako i prolaz dalje
sarajevo je dobilo od besiktasa 1.milion maraka za tih :o-5 to i ptice na grani znaju.zeljo previse respektuje viktoriju to je prosjecan klub,samo mi nije jasno sto im prepustaju sredinu terena kada tehnicki nisu nista lošiji,igrali su protiv njih kako da je u pitanju neka spanska ekipa.onaj trbonja od 38 godina im je glavni igrac , to je zalosno .sarajevo ako ne izbaci ove albance koji su u rangu prijeratnog pofaličkog neka se više ne zovu profesionalnim klubom,sve ispod dva gola razlike je brate sramotno.ovi naši klubovi previse respektuju protivnike sve je to dok se ne susretnes protiv ekipa iz lige petice u pet deka.
Željo me je iznenadio neki dan, predviđo sam da će Viktorija da ih nabije sa 7 razlike. Nakon onakve igre u Češkoj smatram da Željo ima velike šanse ne samo da prođe Viktoriju, nego možda čak i da dođe do grupne faze, ali o tom po tom.
Za Zelju sjajna prilika, jer obje ove ekipe su slabije od Viktorije, al s Viktorijom je bitno hladne glave igrati.
vi i ako prođete ovu victoriju, ispast će te od ovih levata, jer takav nam je mentalni sklop balkanski, porazi jačeg i budi poražen od slabijeg....
I KAD NEKI ROMANTIČARI KAŽU 'NIJE SVE U PARAMA' SVE JE U PARAMA I TE KAKO, EVO DA ŽELJO IMA LOVE DA JE KUPIO SAMO 2 NEKA SREDNJAKA IZ EVROPE BUBAM IZ ŠPANSKE ILI NJEMAČKE 2-GE ILI TALIJANSKE LIGE, E ONDA DA VIDIŠ TEFERIČA. VAKO GLEDAJMO U NEBO I MOLIMO BOGA.
samo da budemo jednako efikasni kao u prvoj utakmici i idemo dalje aBd
djaba kad cete 5 komada dobiti...
@ kurje-okice al zabicemo koliko bude potrebno da idemo dalje :D , a vi gorcinu poraza od albanaca ublazite tuljumbama :D
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Samo ako prođe...
Ovo je šansa generacije. Ako prođemo plzen ovi naredni se moraju dobiti i to je to, imamo zagarantovanu Evropsku ligu a u play-offu LP šta Bog da. Samo hrabro i napunimo koševo, ovi momci su to zaslužili!
Poslije treceg pretkola dolazi cetvrto pretkolo ... (?) U cetvrtom pretkolu dolaze velikani (?) ... ispravite me ako grijesim. I tesko je proci te ekipe ...
tako je..ovo je trece pretkolo..pa onda ide playoff s najjacim :)
ima i milan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velika prilika za Zelju da zaigra grupnu fazu lige prvaka , samo treba proci plzena a sa ovima ce lako i idemooo :D