Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi i zele i znaju,a nasi nit 'oce nit' znaju,e u tom je razlika,a to sto Kristic Igor i onakvi kao on fali nase ko da svi igraju u Realu i Barsi,to je iluzija,i prasina za mase
Preporuka klixu: UVEDITE MALO REDA U SISTEM KOMENTARISANJA. FORUM JE POSTAO STJECISTE PRIMITIVLUKA NAJOGAVNIJE VRSTE. VI MOZETE UPOZORITI POJEDINCE, BLOKIRATI IH, PRIJAVITI, OPTUZITI ZA SIRENJE MRZNJE. ODTSRANITE SAMO DESETAK NJIH I VIDJECETE REZULTAT.
@vlado.nine Podvili bi mnogi rep kasnije i ne bi forum vise licio mentalnom smetljistu
@vejsilo ponajbolji opis do sada : "mentalno smetljiste" ...srecom ima dosta i finih ljudi. Potpuno smo podbacili kao drustvo sto se tise obrazovanja (jer tu sve pocinje) sto se odrazava u drustvu, i dakako ovdje, gdje -pod krinkom anonimnosti- razno razni slucajevi iznose razne bljuvotine, bez imalo razmisljanja, srama, razumjevanja, tolerancije, itd a sve da bi napakostili nekoj "drugoj" strani. --A porazna je cinjenica da upravo mladi -cini se- najvise koriste govore mrznje, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)