Bliži se okršaj Sarajeva i Želje
0
Znate li ko je jedini postigao hat-trick u derbijima?
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNATE LI KAD JE NA DERBIJU BIO PUN STADION JE BOLJE PITANJE?
ja sam navijac zelje ali me najvise nervira na derbiju to sto se mi vise sutamo nego kad nam dodju lesinari ili tamo oni iz lukavice
derbi bez naboja bez emocija i bez publike nije derbi TO NIAKD NISTE IMALI
PA VIDI SE DA SI PITARCIC CUJ GOSTOVANJA..ISLI U MOSTAR LIZU SE SA RED ARMY ISLI U TRAVNIK KO NA SKENDERIJU OTICI NA KAFU...MALO NA OTOKU 20 MINUTA TROLOM OD KOSEVA..A STA RECI OTISLI DO ZENICE SABAN IH SPASAVO OD BRUKE...ZNAJU I PITICI KAKVA SU GOSTOVANJA IMALI...SVE U PRVOJ POLUSEZONI...NIJE BILO BL,LISTICE OVO ONO...TU BI K.U.R.AC OTISLI...BOLJE NIKAKO NE ICI NEGO DA NAS SABANI UDARAJU IZ ZENICE. JER SE NASA CIJELA GRUPA TAKO DOGOVORILA..KOD NJIH IMAS 6 GRUPA I PODGRUPA HZ PITARI PA GINISI KOJI RADE KAKO HOCE...I OSTALO BALE SA KACKETIMA. KOD NJIH SE BOLO NA TRIBINI I KOD NJIH JE MOMAK OSTO BEZ ZIVOTA I NISTA SE NIJE PODUZELO(JEST SE PODUZELO ONI KAZNE DOBILI :s) NE TREBA KRITI PRLJAVI VES SVI IMAJU PROBLEME. A TI SISICE MALA SA CIGLANA ILI SKENDERIJE KOJI PISES NICK TORCA, NEMOJ TI MOLIM TE UZIMATI OSIMA USTA NI U KAKVOM KONTEKSTU NE ZNAS STA ZNACI ON ZA OVAJ GRAD I KOLIKO VOLI SARAJEVO KAO GRAD A NE SAMO KLUB ZELJEZNICAR.
Došao Tito u Sarajevo na neku proslavu,a Sarajlije velikom gostu ispekli vola na ražnju.. Ljudi niste trebali.... Kad će ti neko iz mase: Ne brinite druže Tito,dok je Sarajlija biće i volova!
Željo ima jedan klub, Sarajevo dva i oba se bore za Evropu (Sarajevo i Olimpik) Inače, jedni pravi i evropski derbi je onaj iz 1982 (50000 na Koševu i fantastična tekma)
@ pitar i ostali sve vas je manje
sabrao sam sve rezultate komentatoraa , i statistika je nemilosrdna ! 5:1 za NK Zeljeznicar ! Pitari , budite dostojanstveni , i nakon utakmice cestitajte komsijama , te im priredite i zakusku , makar i sa vasim virslama ! Oni ce vas cijeniti po tom gestu !!!
cuj dugogodisnja tradicija oba tima?! dugogdisnja tradicija jednog tima, a ovaj drugi tim to nema
haha imaju dvije tutitule pa zvezda ima 22 i staa??
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
HAHAHAHA \"horde\" idu al gdje (Travnik, Olimpik) Klubovi koji nemaju svoje navijače ! Šta se desi kad odu npr u Široki ?
Navijam za Zelju , ali bih volio da Sarajevo pobjedi. Volio bih i da prestanu ova prepucavanja pojedinih \"navijaca\" . Pravi navijac i neko ko stvarno voli fudbal i svoj tim NIKAD nece uraditi neku glupost. . Volio bih vidjeti Sarajevo u Evropi prije nego siroki ili borac .
pazi avlijanera turbo najnovijeg sarajeva sto su se nafurali da igraju dvije sile,pa furdo da sastavite sve igrace i navijace vilajeta ne mozete sastaviti prosjecnog igraca hehehehehehe
torca je inace komplex koji zivi u sarajevu i cija se mama ziGu za dopunu al eto preko laznog nika i malo hr rijecnika konta nekok nafurati.,..hajde debiju idi igraj tetrisa ne peglaj. a za horde..bolje vam je pancire ponesite mamu vam j-eb.e.m sve vas treba pobosti!!!!!!!!!!!
@BENJO to su jarane samo price ovih nama \"dragih\" komsija sa koseva da nam benjo diriguje(moraju necime da zaj.ebavaju sad kad smo u maloj krizi) nama su na tribini drukciji problemi i on nema nikakve veze sa tim
Ja Volim SARAJEVO!! al zelji svaka cast za titulu cestitam bolje da je neki \"naš\" klub uzeo titulu nego \"njihov\"...