Zvjezdan Misimović
0
"Znam da će mi navijači zviždati"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta jedan lopov kao sta je ćiro moze uraditi postenom covjeku kao sto je ZVJEZDAN MISIMOVIC. Degen proziva najboljeg igraca repke da je folirao povredu, sto naravno nije bilo tacno i sto cu lijecnickim nalazima opovrgnuli iz Wolfsburga. Medjutim nadje se seljadije koja vjeruje degenu ćiri i ospe paljbu na naseg Misketa. Sram da vas bude. MISKE je najbolji igrac poslije Susica koji je nasa repka imala, kapa dole Miske!! BIH4EVER
@Sumadinac,nikada repka samostalne Srbije nije primila vise od 3 komada.Proveri,zoves nas Smrdi?Hm.
Ništa nije sporno,neću ulaziti u njegovo nacionalno opredeljenje samo znam da je dečko jedan od najboljih u reprezentaciji BiH,Miske sve najbolje i kapa dole.
Miske je legenda
Nije bas da je najbolji, ali hoce da igra sa najboljim, zato je i izabrao repku BiH - svidja mu se prosjek od 6 primljenih golova po utakmici kao kod vas smrda.
Sta,Srbin vam je najbolji igrac?Sasvim normalno.
... bas ce se nasekirati oko BiH reprezentacije. Ako je pametan nece ni igrati za nju!!!
MA KAKVE AMBICIJE I WOLFSBURG, MOJ MISKE !!! BJEŽI TI ODATLE DOK JOŠ MOŽEŠ, WOLFSBURG JE PROPALA FIRMA
Misimovic bi i dva prsta iste ruke zavadio,sabotirao,unesrecio, upropastio,samo cekam kakvu ce smicalicu susicu da napravi,ako mu suspenduju pajde iz saveza,jer je direktno u hayatu kod senada onda otkriveno da je i nakon kukavickog potpisa misimovic sa pasalicem sredjivao nesto sa strane,POKVARENJAK SMMRDSKI.
Nemoj diorati brijesce jer uvrijedices na PIPA pa ce se rasplakati covjek! Imaj malo obzira!
sto ti je reci civilizirana osoba a ne ko onaj nas kloc iz Brijesca