Zvjezdan Misimović
0

"Znam da će mi navijači zviždati"

Totalsport
Zvjezdan Misimović
Zvjezdan Misimović
Zvjezdan Misimović, bosansko-hercegovački veznjak njemačkog nogometnog Bundesligaša Wolfsburga, za službene je internetske stranice kluba još jednom potvrdio da ostaje među "vukovima".

Misimović nije sudjelovao u utakmicama protiv Augsburga, odnosno FC Ingolstadta, zbog zdravstvenih problema koje već neko vrijeme "vuče". Ipak, situacija ide najbolje za bh. nogometaša.

*Nakon duže pauze zbog problema s listom noge ponovno ste trenirali s loptom. Dobar osjećaj?

  • Naravno. Iako još uvijek ne mogu sudjelovati u utakmicama uskoro ću biti spreman. Ljuti me to što se moja povreda smatrala izmišljenom i stavljala u kontekst moje želje za odlaskom iz kluba. Tako nešto nikada ne bih napravio.

* Klub je zatvorio tu temu potvrdivši da niti vi, niti Edin Džeko ovoga ljeta niste na prodaju.

  • Pričao sam s direktorom Dieterom Hoenessom i svojim agentom. Razgovor je bio konstruktivan i sve su nesuglasice riješene. U klubu su mi rekli da na mene računaju i da u mene vjeruju.

Želio sam otići. Imao sam osjećaj da je došlo vrijeme da iskušam nešto novo. Ali, imam važeći ugovor i Dieter Hoeness mi je obrazložio stav kluba. U potpunosti sam sada koncentriran na Wolfsburg i učinit ću sve što je u mojoj moći da ostvarimo sportski uspjeh.

* U očima klupskih navijača u teškoj ste poziciji...

  • Da, izglednim se čini da će se meni prvome zviždati. To me ljuti. Znam da na travnjaku mnogo riskiram i da ne može sve uvijek ispasti sjajno. Osim toga, navijačima je teško razumjeti da moja želja za odlaskom nema veze s načinom na koji igram. Profesionalac sam i želim uspjeh svoje ekipe. A, klub ima velike ambicije za sljedeću sezonu, želimo napad na trofeje.