Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino, u svakom slučaju bude zanimljivo gledati tekmu s rajom i u većim grupama, ali se vala ponekad volim "pružiti" i uživati.
Koliko su li platili klixu za reklamu. Sumnjam da ce im se radi tri utakmice isplatiti.
@3odr0ñ - Kad si odron, onda si baš odron!! Pročitaj poneku knjigu u životu, majmune, prije nego kreneš mlatiti gluposti po Klix!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocel bit nekih hostesa gratis, i da se uvede Fuck corner na poluvremenu :-)
Pomozi Bosni i Hercegovini na putu njenog razvoja http://esimsecura.com/lan.14806/ BiH su potrebni novi igraci tj državljani, svi su dobrodosli: dobri vojnici, ekonomisti, radnici, politicari, trgovci, novinari, koordinatori u vojnim jedinicama... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u razvoju Bosne i Hercegovine. Unaprijed hvala na odzivu.
see you at Golden Spoon Square
Jel se navija za Brazil ili ipak za ljude koji su nam susjedi, za ljude koji nam pomažu u ovim teškim poplavama, za ljude kojima razumijemo jezik i za ljude s istom patnjom kao i mi u BiH ??
hocel biti brus lee u tom gnijezdu
jel ovo isto ono sarajevo s bejdinim navijacima koji ne mogu napunit dvoranu kada igra rukometna reprezentacija ?? kakvo zamjevo gnjijezdo da bude sarajevo?? moze biti samo zmajev wc, zmajeva gnijezda su u drugim bh gradovima !! jbg sarajlije su pale na ispitu !
nisam medonja bio na toj utakmici jer nisam iz sarajeva da jesam bio bih naravno
medo jedan zato sto zivim u ovoj bjednoj drzavi i zato sto nemam para ne radim eto zasto nisam dosao sve i da hocu ne mogu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
napalm bombu da se potamani kvaziistočna gamad
Cuj Zmajevo gnijezdo u Sarajevu!! Zmajevo gnijezdo je u Gradaccu valjda... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200195670164769&set=oa.318175651627998&type=1&theater
siptari
Nisam baš oduševljen ovim kladionicama. Čini mi se kao da se kroz lijepu priču o prvom učešću BiH na svjetskom prvenstvu hoće provući opet ona grozna potreba za profitom. Raji bi bilo dovoljno poveliko platno i puno mjesta na travi, pa svako sebi dekicu i vopi. I uživancija. Ne vjerujem da ću ići u to gnijezdo.
Kladionica i pod satorom..imal' dzukela na monitorima...khkhkh
Hoce li biti ispred BBI, stagod?
Hoce Hyundai zona
Valja se sad odluciti da li ici ispred BBI ili ovdje na Trg Alije Izetbegovica :)
GORE PISE DVA SATA IZA PONOCI
Neko mu šapno naknadno, a onda mu mrsko bilo ispravljati ;)
I ovde se malo kraducka a svako 4 godine WM