Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bogda da ne prodjemo kao kosarkasice
Volio bi da nikad ne igramo baraž,da smo uvijek prvi,ali realno nemamo mi šta tražit u Ligi nacija A,nažalost mi se bavimo urušavanjem svega oko repke,nesposobni smo da za 30 godina napravimo bilo šta...pogledaš da svi idu naprijed mi se još oslanjamo na igrače iz dijaspore koji lagano igraju za zemlje u kojima su rođeni,sretno večeras ali..
Fehro obećo 500 komada bureka sa sirom,samo se pitam đe će naći toliki sir. hahahah :)
Kada je najpotrebnije mi omanemo... Doduse nas domet jeste Baraz i ovo jesu najbitnije stvari za nas, jer mi ne mozemo kvalifikacije proci.. Nadam se pobjedi ali cisto sumnjam vodjen prosloscu - Kada treba, ne desi se...
Znači odmah baraž a onda u baražu Portugal
Hoce li Dodik doci da navija za svoju reprezentaciju?
Nisu ni izvučene grupe za kvalifikacije mi vec ganjamo baraž😂
IGRAJ BOSNO I HERCRGOVINO, SVI VECERAS U ZENICU PROTIV NAKARADNOG SAVEZA NE TREBA VICI DAT DA UDJE NA STADION
Ni ''Z'' od Zmajeva,obični gušteri.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bhf naostreni da se iskale na crnogorcima koji su srbi ustvari
A ti si budala u stvari
Sta ono pise ispred imena Denisa Becirovica? Jel ono dr.? Eeee moj doktore. Denis The Doctor. E sto se obruka sinoc. Pa da si barem rekao HU IZ JU.
Bolje Đuro priča od njega, kenđo vanđo boni ,,,,
ponovo baraž