Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek mozete gore, nemojte prekidati rekord, do kraja godine ni slucajno nema pobjede, zakljucajte godinu bez pobjede, jer ako pobjedite, nista od rekorda.
@JahaacMaglee Nek nastave ovako, super ide. Valja i oficijelno dotaci DNO DNA. U savezu ima ljudi koji nikada nisu igrali nogometa. Jednom prilikom je Susic rekao za TALOVICA: "Šta ću slušati nekog ko nije loptu šutnuo u životu", i na kraju je Susic dobio otkaz, jer na celu Tehnickog komiteta koji je u sustini najjaci u Savezu, sjedi "ugledni" profesor Munir Talovic.
Na celu cijele ove propasti je “ugledni” profesor sa DIFa - MUNIR TALOVIC. Procitajte ko je on: https://hayat.ba/nezadovoljni-treneri-pitaju-zasto-je-stanje-u-bh-nogometu-tako-lose/291206/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu oni zmajevi,oni su Pilići
Barbarez ili Misimović kao trener Reprezentacije!
Čuj - "nakon jedne utakmice...", a zadnji put pobijedili prije nove ere!
sisice male
Hendikep sam odigrao nadam se parama!
ajde i sutra poraz nemojte nas skucajno razocarati
Nagledao sam se bajki,sada gledam kulinarstvo...
Nema veze igrajte Svakako je čast igrati protiv italije ..a ako ispadnemo u ligu b i zadržimo se godinu dvije..uspjeh je..realno smo za lige C
Jao ove potparolke saveza... sklonite je više ... dajte neku lošu .. kojoj radi mašta ... :)
Tako je Zmajevi tek smo na 55 mjjestu imamo mi jos dugo da padamo na dno jos jedno 140 mjesta ili kako se kaze uvjek ima gore od goreg....
Nista, dogovorit prijateljsku tekmu sa Andorom ili San Marinom (mada i San Marino je u formi, nisu zadnje dvije izgubili) da se prekine niz poraza..
Idi Baja! I vratite najtrofejnijeg!!
Lazirajte pozitivne testove da se ne odigra, ne brukajte nas
SAVEZ NAPOLJE
Jednu stvar ste zaboravili, da se utakmica igra za golove. Ko da vise golova je pobjednik. Utakmica se ne igra da bi jedan igrac napravio asistenciju, zabio gol (pa stao), da bi golman napravio dobru odbranu, ili odbrambeni igrac spasio gol. Utakmicu igras da pobjedis, a ne da kazes na kraju, pa dobro je to izgledalo, samo nismo imali srece.