Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ga hoće naaanoo,, da ga hoće joj naniceee, da ga hoće zabit Džeko, jooooj nano, naniceee
Sjedi, smiri seljacke hormone.
Kakav primitivac, svasta visi po Klixu danas, nazalost :/
Druze ako smo mogli igrati protiv francuske 2 dobre utakmice ne znam o kakvoj nemogucoj misiji vi pricate .Ima materijala kod nas samo nam hvali karakter.
@gooUser1633023337 ne kaže se "zmejeva" nego "zmajova" 😁
Đeće bit prenos?
I mi smo nepobjedivi na Bilinom polju. Kipar nas tuhno prije par godina.
Hajde nek nas nakantaju veceras kako treba pa da se sto prije zavrsi ova trakavica oko kvalifikacija po ko zna koji put. Uvijek neke kalkulacije i stres. Izgubimo od najvecih metilja u Evropi u svakoj grupi i onda ganjamo baraz koji i ako izborimo opet ukenjamo. I sve tako
Statistike postoje da bi se rusile. Samo naprijed Zmajevi!
vcrs zmajevi hebu i ne pjlunče
Glupost, pa mozemo i ko recimo odabrat npr grbavicu i igrat tu 20 godina protiv ekipa poput luksemburga i san marina i vazda pobjedivat, cuj 19 tekmi od 2001, manje od jedne tekme godisnje, da im je dosla tamo npr spanija il njemacka vidjeli bi taj skor.
Ili će bit spektakl ili će biti 1 gol 😁
e kad bi ovo pobjedili vise bi nego slavio i radovo ze
3:1 za ukrajinu
pa normalno kad su glupi,hej izgubiti od kazahstana na svom terenu,ej moja drzavo
Gledat ce mo ukrainke 🥰🥰🥰🥰
Statistike su tu da se ruse. I ako padnu u Zenici, i to ce biti dosta.
Prenosi Baho i navijaj za Ukarajinu. To nam je jedina šansona
Uvaliće nam bar jedan go to je sigurno ali možemo i mi uvaliti koji njima, naročito jer igraju bez Zinichenka koji je odličan, a Džeko je i boljim odbranama održao masterclass.
Zašto mi ne bi igrali neku utakmicu reprezentacije BiH u Banja Luci i Mostaru, sjever i jug države je zapostavljen što se tiče tih utakmica reprezentacije. Hrvatska igra u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku.. Mi samo u Sarajevu i Zenici. To je reprezentacija cijele BiH! Ovo je naravno pitanje za predsjednika fudbalskog saveza Vicu. Stadioni u Mostaru i Banja Luci bi isto tako bili puni kao u Sarajevu ili Zenici. Ovo je realno ostvariti i to navijači očekuju od FS!