Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog nesebičnog humanog rada Edinu Džeki želim svu sreću i sve pare ovog svijeta.
@Nagasaki Snijeg pade na behar na voće, neka ženi ko god koga hoće :)
@Nagasaki Sta tebe briga koju je on ozenio? Sto si toliko ljubomoran, mogu misliti on udara a ti sakrd jel de? PS: Boli njega ona stvar sta takvi debili kao ti misle o njemu. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Molimo Klix da ih prestane zvati Zmajevima, dok se ovi eventualno u Zmajeve ponovno ne pretvore.
Kad stavi kapiten reprezentacije grb i navijace reprezentacije koji iscekuju tekme mjesecima i putuju da gledaju ispred setnje po Dubrovniku 2 dana prije najvaznije utakmice kvalifikacija jer je naredila gospodja onda cu da ga branim. A vi koji se ljutite kad ga neko napadne ne budite budale, da Dzeku ista zanima Bosna ne bi ga zaustavili Kiprani koji igraju po drugim ligama a svijetski igraci u Seriji A nista. Apelujem da Klix pod hitno prestane zvati nase igrace zmajevima, hvala.
A Neymar zaradi za godinu ko ovi svi zajedno
www.zadruga-rijaliti.com Pratite najnovija dešavanja iz novog TV rijaliti show-a ZADRUGA!
jeb'la ti zadruga tetku spamersku
svaka njima čast na tome , ali bolje da ne igraju za reprezentaciju ako će se onako brukat ... Lulić fol igra svaku , pa čak i kapiten u Laciu , a ne zna lopte primit kad igra za reprezentaciju , Višća isto ... itd. sve amateri
kako je edib djeka krenuo ova sezona ce biti susna
Kazu da je novac od duse napravljen. Zato ga svi vole.
trče za lovu, za drzavu i narod ni repom
Divi zmaja, tresu mu se jaja.
mashallah, lijepo lijepo nek neko zarađuje kako treba!