Komentari (497)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mozemol ovu Grcku izbjeci ccc
Hrvatska lagano gazi ko plitak potok. Srbi se moraju pomucit. Bosnje ispadaju.
Srecno Grckoj
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
lagano prvi. POVEDI NAS ROBI
Minimalno 2. mjesto, a moramo se borit i za prvo.
Hrvatska lagano gazi ko plitak potok. Srbi se moraju pomucit. Bosnje ispadaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jesmo se usrecili ... opet borba sa grckom za 2 mjesto.. osim ako Robi nesto ne napravi na bolje ..
Najlaksa grupa
Nek Ukrajina razvali ove ruske čmaroljupce
Nek Ukrajina razvali ove ruske čmaroljupce
Jedino mi je žao što nismo izvukli Smrde.. ono, reda radi.. da se malo poigramo!
Vranjes napolje! Nacionalistima i fasistima NEMA mjesta u reprezentaciji!
ondak nam samo rvati ostaju u rep.-AnteCulibrk
teska grupa za bh.finska je nezgodna a iz 4 sesira grci najtezi protivnik.crna gora isto dobila tesku grupu.tesko i treci da budu.slo i mkd tesku i izjednacenu grupu.hrv sigurno barem drugi.srb opet miljenica fortune i realno u grupi da budemo barem drugi a tu je i plej of lige nacija gde sa skotima,norveskom i finskom isto realno moze da osvojimo taj turnir.
Ukrajina je tim koji Srbiji nikako ne lezi, i to je problem...
Ma neka smo fulili Portugal,Holandiju i Francusku ,sa ostalima se i možemo nekako i boriti,ma bit će to dobro ....aBd....
Hrvatska dobili relativno slabu grupu, mogu komotno prvi biti. Srbija može u borbi za drugo mjesto sa Ukrajinom. (tu će biti i politike na tribinama). Imaće priliku igrati protiv neugodnog Portugala.
@pittar Sta ti je budalo. Ukrajina ce biti prva u grupi. Zapisi sebi ovaj podatak i ako se kladis uplati u kladionici slobodno na Ukrajinu. Portugal se uvijek zajeb.aje kroz kvalifikacije i ulete poslije u baraz i sl. Znaci Smrde nemaju nikakve sanse kroz kvalifikacije a u Ligi nacija ce se dobro napatit i ispast na kraju.
E napokon grupa u kojoj možemo očekivati prvo mjesto. Italija je slabija u ovim takmičenjima od Španije, Portugala, Francuske ili Belgije (koji su nas non-stop pratili). Finska, Grčka su srednja žalost. Tako da je realno da budemo drugi ili eventualno prvi u grupi.
Ako ovu grupu ne prodemo nema potrebe vise fudbal gurat.
18,7% na aparatima zbog Grcke Bosnje prebicemo vas u Atini
Zajedno ste i po Bosni sa Grcima tukli po gradjanima pa ste opet ispusili.
🤮🇬🇷
odlicna grupa prilika za mlade igrace da se dokazu !!!!!!! SAVEZ NAPOLJE !!!!!!!!
A nama baraž je, a nama baraž je ... :D