Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto kontam, koliko nama samo malo treba, kao naciji, da budemo sretni. Sta znam, valjda smo takvi. Zapitajte se dobro, koliko nam samo malo treba, u mnogim segmentima, da budemo sretni, i zadovoljni. Svako dobro svakom dobrom, neiskvarenom, i razumnom covjeku, Bosne i Hercegovine!
Pa treba ti malo jer inace nemas nista. Kad nemas nikakve rezultate ni u jednom sportu osim sjedece odbojke, onda se veselis i pokojoj pobjedi zzenske kosarkaske reprezentacije, ginisovom rekordu za razbijanje kokosa glavom i eventualno uspjehu u remiju sa crnom gorom u nizerazrednom takmicenju. Zasto? Jer nemas cemu drugom.
Bravo Bosanci i Hercegovci !!! Iskrene čestitke iz Dalmacije
Ako je ovo fenomenalana utakmica zaboravi fudbal
Navijači "na baterije" se sada "ubiše" od pohvala našim momcima... Mi bi morali u najmanju ruku biti prvaci svijeta da bi ovi "stručnjaci" bili zadovoljni... A,zapravo za "repku" se navija,"repka" se voli,uvijek i u svakom trenutku... I,da,Petev je sasvim solidan selektor i pri tome veoma korektan u svakom trenutku svo ovo vrijeme...
bravo
nikad bolji!!
Kad se sve sabere...bili smo losi. Dobili jesmo ali smo bili losi. Protiv Crne Gore bi mogli dozivjeti sok. Opet cemo igrati na cuvanje rezultata i moglo bi se to okrenuti naopako.
Petev smeće odlazi!!!!!
Dzeki najbolji igrač BiH svih vremena
Bravo
Ma ebes ti ovo sve... Nema od ovoga vajde... samo hex.com i to je to :)
nasi stoperi vcras kao da su se prvi put ocima vidjeli a ne sreli,znaci uzas
realno...patnja..odbrana i dalje klimavo..daleko od igraca..penal i var...zelje ima al ... daleko je ovo od dobrog...
E veceras moze lagano na shishu… halalosum
Svaka cast momci.