Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam je srećna i berićetna nova oprema!
Gebericka oprema jarane, da nam je sretna i bericetna nova GENERICKA oprema u koju ADIDAS NIJE ULOZILIO JEDNE JEBENE DODATNE MINUTE, ZA TIM KOJI IDE NA SP? BUDITE PAMETNI, DA NIJE BILO KORUPCIJE U SAVEZU, TU BI SAD LAGANO PUMA DOSLA, MODEL 2014 GODINA I TO. A NE OVA GOVNA GENERICKA U KOJE ADIDAS NIJE ULOZIO DODATNE MINUTE RADA, ALI ZATO HOCE MILIONE?
RIJESILI SE SUPACKE LEGEA, DOBILI SUPACKI GENERICKI DRES ADIDAS, ONAJ U KOJEG ADIDAS NIJE ULOZIO JEDNE DODATNE MINUTE. MISLIM BOLJE DRESOVE IMAJU ZAPADNI TRECELIGASI OD OVIH GOVANA KOJE NAM JE ADIDAS I NFSBIH UVALIO! SRAMOTA NEKA JE KORUMPIRANOG BEGICA STO JE TRI MJESECA PRED SP POTPISAO SA ADIDASOM I AKO JE ZNAO GODINU PRIJE DA CE POTPISATI SA ADIDASOM I ON I ADIDAS!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma kakva god nek smo se samo rijesili one stare. LEGEA
LEGEA je domaća
Slazem se, dugo nam je sluzila. Vrijeme nam je bilo za vecu marku.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jeli iko od vas pogledao Grčke Dresove (PortugalvsGrčka) koji je prešao sa Adidasa na Nike. Najobičniji Nike dresovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legea, sa Wikipedije: Legea is a sportswear company founded in 1990, in Pompei, Italy. It is one of the most popular brands among Italian amateur football teams... Pa vakat je bio da se reprezentacija malo 'updatuje'.
šta je vizuelni izgled?
vratite nam Legea-u. barem smo imali nase prepoznatljive dreseve,dizajn... a 'vako ne znas jel estonija,jal farski otoci jal grcka od prije 3 godine....
Prvi put se javljam,Sarajevo je moj grad I moj klub do kraja zivota.Mi prave SARAJLIJE VOLIMO I POSTUJEMO ZELJU ALI SAMO KAD NEIGRAJU SA SARAJEVOM.Ovo sto hocu da kazem je vezano za Safeta S.i reprezentaciju.Susic dok je igrao u Sarajevu,zadnji nekoliko sezona,pored trenera on je odredjivao sastav ekipe.Pa tako ,ako mu se netko zamjerio taj vise nije mogao da igra.Nekoliko talentovani igraca je unistio (samo cu jednog navesti a to je Avdic.)Ovo sto je uradio Zukanovicu nije ljudski i bez argumenata.Jer je ovo sve providno nije mogao Lulica,Kolasinca,Salihovica.....Da bi bratic mogao bar jednom da udje,pored ovakve kinkurencije,morao je nekog eliminisati.(Ovo je Zukanovicu cista stimaljka,providna ko celofan.PAPE JE PAPAK ITAKAV CE I OSTAT.Hvala
Imamo team 'nači bozzzee!(c)Ramiz Zmaj :)
Kako liče na izraelske. Hvala Jahve. Zmajevi, vaša Zenica je ponosna na vas. Pozdrav iz ITC-a. Sutra će mi direktor Federalne kupiti jedan dres od Zmajeva u kojem ću mu izvoditi striptiz nakon Federacije danas.
F
F
U
U
F
Opremu Legea okačili o klin...
POD HITNO PROTEST SAVEZU ZBOG DRESOVA I ZUKANOVIĆA
KONTAKT Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine Ferhadija 30, Sarajevo 71000 Bosna i Hercegovina E-mail: [email protected]
NIKE BI ZA 1 MINUTU NAPRAVILI 100 LIJEPŠE DRESOVE
a vide nas ko chelsea. :D steta sto nije zima pa da vidim susica u bundi :D