Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se okupimo,obiđemo familiju,malo u restoran ....by Sead Lulić
Senad
ne znam jesul mi vise oci krvarile od igre ili usi od velida spahe, lakse bilo slusati radio gorazde 93ce
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
8.9.2023. Dan kada je umro Bosanski fudbal.
Katastrofa, loše, sporo , bez ikakve ideje patnja za gledati! Nismo sastavili prave akcije za 90 minuta protiv Lihtenštajna!!!!!  Slabi smo mi realno za bilo kakav plasman na EP.
Blago tebi ako misliš da je danas umro.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jednostavno je, nema dovoljno kvalitetnih igrača. Mogu doći Klopp, Gvardiola i Ancelotti zajedno, opet bi rezultat bio sličan. Možda bi se ugrabio neki plasman, tamo bi uslijedilo punjenje kao kod Lise Ann ili Kendre Lust.
svi govore nemamo igrace... fali to, tu smo slabi, spori... bla bla... pa isto je na raspolaganju i veliki PETEV imao pa je bilo igre... ok, jasno da kodro ne moze nakon jedne utakmice sloziti to, trebalo je i PETEVU vremena ali daj Boze, zbog odlaska PETEVA treba da se podnesu neke ostavke
meho treba da ode jer će umrtviti ovo male nade i optimizma kod igrača i navijača. on nije u rangu nikakvog trenera
mozda i bolje da ne odemo na euro,da se ne brukamo
Na euro???? Hallo, prije cemo na mjesec...
Pogrešan naslov, treba da stoji 'slabašna BiH savladala slabašni Lihtenštajn'.
Jel se vi i dalje stvarno nadate EURU ? Pa svako normalan zna da mi vise nikada necemo ici ni na jedno veliko takmicenje. Realno je da smo u rangu sa Maltom i Latvijom i to je to.
Ako prodjemo luxemburg imamo šanse da budemo treći :)
Island ce tricu uvalit ovim bh starletama, ako moze luksemburg i lihstenstajn, moze i island, nek ribari i skijasi posalju zvezde kuci gdje ih ceka brajlovic i kafana xD
Selektori se redaju, a igra vazda ista. Nikakve razlike.
Bruka 😭😭😭
Gledam i ne vjerujem da smo baš baš toliko loši , da se sa nama jedan amaterski Lihtenštajn ravnopravno nadigrava usred Zenice i zabija nam eurogolove , naši panjevi ne mogu napada organizovat . Ne treba njih više kriviti da se ne trude , da nemaju želju da ovo da ono jer oni nemaju kvalitet i jednostavno ne mogu bolje.
Vico odlazi!!!
prvi pit u zadnji 15 godina...nisam ni sekunde utakmicu gledo....po komentarima sam se dobro odlucio...repka nam propada..nazalost
ja stavio na lihtenstajn, pao mi tiket za milju i 200… jos ne vjerujem kako su dobili
Vico, jel ti ostao koji ronhil od amidze?