Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan djelovanja: 1) Rasformirati reprezentaciju 2) Raspusiti Savez 3) Useliti migrante u zgradu
@vrhovni miš Neka oni i igraju. I kako odu na neko gostovanje, tamo i ostanu. Riješimo se migranata. I tako ne bi nešto lošije prošli nego inače u kvalifikacijama.
@vrhovni miš Bravo!Ako bi uselili migrante bar bi imali profita od najma!
Rasulo u Savezu traje vec dugo.Prioritetno se mora izmjeniti statut kojim bi se odstranili iz istoga svi oni koji nikad nisu igrali lopte na vrhunskom nivou.Ne moze clan NO biti neko iz Ustikoline,Busovace ili Šipova kad ista mjesta nikad nisu ni gledala nogomet na vrhunskom nivou a kamo li imali kadrove.kakav Vico,kakav Dino,kakav Ivan???
Predsjedništvo BiH i Parlament BiH su mila majka šta se dešava u Fudbalskom Savezu BiH. Popuco po nacinolanim šavovima. I Miske se dokazuje po nacionalnom pita nju. Sušuć je dobro reko onom novinaru u Brazilu, proći će dosta vremena dok ne odemo opet na neko veliko takmičenje.
Tri selektora pa svakih 6 mjeseci neka se rotiraju....
Dajte ovim u parlament, oni će to 2025 izabrati lagano
de poslusaj te mene i uzimte nekog tko najbolje igra nogomet na PS . morate biti u trendu i pratiti tehnoloska dostignucaa za pomocnika uzeti par ljudi koji najvise pogadjau utakmice na kladionicama
Dajte Hrvatima da slože organizacione kockice u savezu.
Bojkot savezu ako izabere onog nametnutog Peteva kojeg sam ovi iz Šumske žele i niko više!
ma sprdaju se snama....nazalost al repku za koju sam ludovao...je propala...bar ima na youtube poneki gol da se veselim...ovo sad je haus zivi
To treba jednostavno rijesavati a ne ovako komplikovano kao i sve ostalo koje samo ide u prilog ovim uhljebima i nacionalistima koji dobivaju plate za lezanje!! Znaci jednostavno dati rok od sedam dana da se donese odluka ako ne donesu odmah otkaz komplet upravi i tim koji odlucuju i izabrati nove ljude koji su sposobni i hoce da rade dakle vrlo jednostavno ako ne znaju odluciti znaju u kanalu kopati pa da vidis kako drzava cbvate!!
A vidi zgrade saveza, nema je ni savez onakve Spanije ..
Nas fudbal je za q..ac
BiH ima dobre igrače. Ako se svima u ligi napravi dobra ponuda moglo bi internacionalno nešto da se napravi i započeti neku zaradu. Klima bi bila bolja. Dobar selektor će motivisati i Srbe i Hrvate igrati za reprezentaciju. Ali politiku držati na odstojanju. Kriminal je čak bolji nego naša politika jer kriminalci rade zajedno bez nacionalnih netrpeljivosti.
dolje entiteti, kantoni i županije!!!
@hodidjed66 po ustavu ove drzave nikakve zupanije i ne postoje
Upitno je dali vrh saveza radi u korist reprezentacije. Kad vidiš ko vodi savez???