Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 metara,papa kad drzi govor udaljen je 5-10 metara od ljudi i medija,a zna nekad i biti sa ljudima..Zasto se to radi nemogu da svatim,a valjda to oni najbolje znaju?
Razlika je u tome, sto Papa prosipa suplje i niko ga ne uzima zaozbiljno, ovdje se radi o ozbiljnim stvarima
Moraju postojati jake mjere osiguranja,nikad ne znaš kakvih budala ima,mi nismo Vatikan.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ne pase sto su mjere osiguranja velike??? A kad je mogao svako da bude u hotelu, onda se napadao Savez kako igraci nemaju mira. Cisto bh. pametovanje, ne bi nam ugodio niko ziv..nije ni cudo sto smo u k**cu, sami smo krivi - imamo j**en mentalitet, ne volimo nista raditi, ali volimo puno pametovati i prosipati suplju. A oni koji bi i radili, ne mogu doci do izrazaja od neradnika i njihove destrukcije i pesimizma. Podrska Savezu, Papetu, Dzeki i igracima!!!
Uzas kakva je ovo vijest Mjere osiguranja !!!!!!!!!!!!!!! bruka pa nisu sa svemira Jadnom narodu i nije do vas gledaju sta ce pojest i imat hljeba ,Sramota
03.09.1985.-03.09.2014. Dragan Mance - LEGENDA ŽIVI!
Navodno ih je dočekalo 50 navijača. Mnogo brate. :D
Zmajevi dobro došli u grad soli. Obradujte nas sutra.
Dzaba vam sve kad nema Amre..
inace, mjere osiguranja su potrebne jer je narod dosao da bije ove nevine i cedne momke .
ovo murijaško proseravanje je naredjeno od strane pijanog nacelnika jasmina imamovica jer se on plasi za svoju sigurnost kaao i za sigurnost svojih stranackih lopova. hotel tuzla je udaljen 50 metara od opcine i imamovic je sve blokirao. sjeca se faraon kako je bjezao pred navijacima lagumdziji u krilo. vidi se da je sdp prošao miloševićevu školu što su pokusali pokazati i u februaru al dobise po nosu. igraci su ok i nikog ne odbijaju
Hajde bolan odjebi i ti i politika, ovdje se prica o fudbalu
odjebi ti od mojih komentara pa idi pozdravit igrace. javi nam jel moze proci iko ko nije imamovicev pulen. samo debil u ovoj zemlji moze rec da popularan sport nema veze sa politikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...a jes, golema ih masa dočekala...nedaj bože, mogli su ih pelenama zasut...
cuj jake mjere osiguranja hahaha kao da su u kabul dosli ccc pa od kog se to cuvaju?
Prvi gol sutra kad padne, daj Boze da se ne raspadne ona montazna tribina od 300 mjesta...
Neće, tu će valjda biti "selebritiji", a oni ni u Zenici ne navijaju, onaj mali ogradjeni dio istoka.
Izgleda da im je sigurnosni parametar ugrožen, 4 slika ...šprdnja
Nema Kolašinca :( JoOoOoOoj sve će biti monotono bez njega.
sutajte me
rado bi ti dala,da si gdje blize da proletis krozame <3
ma normalno,samo dijeli ba,nema stednje.nek se ubada samo <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)