Nogomet
87

Zmajevi stigli u Tuzlu, jake mjere osiguranja ispred hotela

Piše: D. B.
Foto: D. Z./Klix.ba
(Foto: Darko Zabuš/Klix.ba)
Nogometna reprezentacija BiH je oko 12:30 sati stigla u Tuzlu, gdje će u četvrtak odigrati prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna.

Zmajevi su doputovali autobusom reprezentacije u Tuzlu, gdje su smješteni u hotel "Tuzla". Prema već ranije poznatom programu, nakon ručka će odmarati, a potom ih u 17:30 sati očekuje trening na stadionu "Tušanj",

Prema riječima fotoreportera portala Klix.ba, reprezentativce je dočekala grupa navijača, a neki od njih su odstranjeni s obzirom da je policija postavila parametar od 100 metara od hotela, zbog čega navijači i novinari nisu mogli prići nogometašima.

Utakmica između BiH i Lihtenštajna je na rasporedu sutra, a bit će odigrana na stadionu "Tušanj" s početkom u 17 sati. Nakon utakmice će biti održana konferencija za medije, a potom će se Zmajevi vratiti u Trening centar "Zmajevo gnijezdo" u Zenici, gdje će nastaviti svoje pripreme za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine i utakmicu protiv Kipra, koja će biti odigrana 9. septembra na stadionu "Bilino Polje" u Zenici.