Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i narod BiH je zadovoljan, samo da nastavite sa ovakvom igrom da ne posrnete
Višća mestralan bio
Zna li se kad prosinečki ima termin? :):)
A ufurane nacije pobjedimo jednu prijateljsku odma sve u redu prvaci smo evrope drhte francuzi svabe spanjolci od naseg fudbala prosinecki genije itd a svejtsko gledaj iz fotelje nikad nista bih i fudbal na internacionalnom planu tu je fudbal dobar begicu i ostalim lopovima
Kosoki najebali ko zuti
Jel Sušić gledao ove utakmice ili čeka da mu pošalju kasetu ?
Jestel poveli kaku malu asian, da je gulim, a da skiči
u koferu je donijeli... kupi riže
Ne treba nas omamiti pobjeda protiv reprezentacije koja je igrala rastereceno.Kad se sve sabere i oduzme nismo imali ideju. Kad je Pjanić izašao igra je postala i više nego labava. Oslanjamo se na njega i Dzeku previše, ali ostatak tima ih ne može ispratiti. Visca je bljesnuo ali pitanje je koliko će puta bljesnuti u zvaničnu utakmicama.
Odbrana nula. Promaha. Bešić griješi a pri tome nema zadnji pas. Cimirot nema velikih utakmica u nogama. Nemamo paralelu koja nam može garantovati 5 vezanih dobrih utakmica. Nemamo trenutno ni sistem ni hijerarhiju iza Dzeke i Pjanića. Šehić je takodjer spasio dva tri zicera. Ako mislite da je ova utakmica protiv Koreje dobar znak. Varate se. Opet da napomenem, igrali su rastereceni.
@Kapetan26 idi nađi curu, jebi ko čovjek šta ovdje jebeš konju mater
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prosinecki bi mogao malo smrsati grozno izgleda
Ma to mu Sušić poslao Telećih glavuša.
Ma ljepši je opet od Željka Cvijanovića.
Nema zalijetanja, sjetite se Meše kad je osvojio Kirin kup u Japanu, svi su mislili on je taj. I to sa drugim timom. Tako da, sve ce se vidjet u ligi nacija.
Jeste a onda u kvalifikacijama opet došao stari tim . Bojim se da će isto biti i ovdje , sve se bojim da će krampa Begović na gol .
Na ovoj 3. slici garant Prosinečki objašnjava koje je instrukcije dao Višći: "Edine samo po bokovima trči, probijaj, daćeš tri gola".
Danas u 4 Dzeko Amri ulijece klizeci. Klix ce prenositi dogadjaj u cjelosti
Jes se Boba zgembo, gode bosniš plate
Alo bolan, zaboravio si Džeku, ost'o na čaju frajko... Daj se sredi Robi i pristupi ozbiljno ili kidaj mali.