Odrađen posljednji trening
0
Zmajevi spremni za Rumune
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantan mi ovaj malac na slici, kreno u skolu garant, kad ono trenira reprezentacija, ma *e*b*o skolu :)) ovako treba, od malih nogu patriotizam da ulazi u krv :))
Sretno momci, sretno BiH!
Gube 100%, vidi se po igracima, prodato .... Ko zna sta im je receno, uvjek treba ih negirat da bi igrali, ovako neide nikako..
ima da ih poderemo
naprijed zmajevi razvalite rumune ako ni zbog čega a ono zbog mladićevaca dok vi budete igrali oni će po vukoj......a a odakle su i sami brati jagode za aškog usranka sretno bosno i hercegovino
ON LINE http://vipbox.tv/sports/football.html ne samo ova utakmica nego i gomila drugih sadržaja.
ajde, ajde, kakav bod, suspenziju ste prezivjeli, red je da se proslavi kako treba :) sretnoooooo
susicu kazi momcima da moraju postici gol u ranoj fazi meča, to je najbitnije za njihovu psihologiju. znamo mi da su dobri igraci ali je krajnje vrijeme da se stvara jedna superiornost medju igracima koja moze cesto biti presudna. naprijed BiH!
AJMO RUMUNIJA RAZVALITE LOJAVE
neznam sto mu nikad ne igra stilic po meni je bolji od medunjanina i covjek je u formi,ove godine ide 100% u ligu 5,,,nikad ga susic nije ubacio a covjek dobro igra
mada, i sa majmunima imate dosta dodirnih tačaka...
Ja gledam preko Justin tv ,,zadnji put sam nasao neki Rumunski kanal,,nisam nista razumjeo ali vazno je da se moze gledati..
BOSANSKI MEĐEDI kako to realistično zvuči...
pa nismo ludi da ih zovemo po tebi, cim si to zasluzio?
Slika nije extra, slika je odlicna. Hajde vise jednom da se ovaj jezik ocisti od grand produkcija iliti (sto bi rek\'o Misimovic) Saban vokabulara.
ili musli(majmuni) ?
a zašto ih zovete zmajevi!? zar nije logičnije međedi...