Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvih priča nikad nestati
Fizionomija dosta moze reci o covjeku, pogledajte vi njima samo brkova ovih , i od ovih nesto ocekivati? Ma dajj..
Iskreno prvi put u zivotu da bi mi bilo krivo da odemo,kad neko nesto ne zasluzuje pa cak i da posteno uspije,ima tu ekipa koje su se bole sa rogatim pa nisu otisel a mi skinuli gace svima
I pored sve blamaze ipak nikada lakse nije da se plasiramo na EURO pored ovih pacerskih reprezentacija u barazu. nema portugala i sl. Iskoristiti sve resurse Vahu, Papeta idr. za savjete i preporuke jer je prilika bas jedinstvena. plasmanom se brise ovo ludilo zadnjih utakmica i idemo na fabricke postavke.
Ne znam na osnovu čega. Ko gubi dva puta protiv Luksemburga, nema nikakve šanse u baražu protiv recimo Ukrajine.
Dobro bi bilo kad bi se mogla odigrati barem jedna prijateljska tekma prije baraza !
Pa naravno da ćete pokušati. Najbolje bi bilo da još kažete da idete igrati ali nećete pokušati pobijediti. Šta se tu ima slagati. Jedino da ne igrate nikako.
Nije ih bilo još deset najmanje, samo niko više i ne zna da postoje.
Šuplja, ko neko je levat. Vidimo odlično
Hahhahah dobar vic
Milosevic napravio pravi tim 1 2 kod kuce isto kao i pobjeda ima tu nade i talenta poskaklji me da se nesmijem
hahahah oni ce probati preko baraza, pa vas bi i vatikanska repka pobijedila u barazu, i ako im je prosjecna starost 68 godina….
Brale u nas optimizam ne izumire. Pobjedili Lihtenštajn i stojimo iza Islanda i Luksemburga a uvjek smo još optimistični. Nezaboravljamo da u baražu nema Andore, Farskih, Gibraltara i Lihtenstajna. Protiv njih su šanse 50:50
Hahahhaha ovo je baš dobar vic... kogod bude igrao s nama uništit će nas!!!
Složni da će probati? Haha
Probacu i ja preko lutrije BiH da se obogatiti NE SERI TE I NELUPETAJTE GLUPOSTI
Čuj zmajevi! Ahahahaha
Ma nek nema onih starih igrača pa nek je i poraz Naklatili se ko naši politicari ,nedaju prilike mlađim igracima