Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je kod nas svaki poraz blamaza, a svaka pobjeda briljantni uspjeh?
Zato sto misle da je bosna brazil
Zato sto nam je takav mentalitet.
Trebamo se pomiriti sa cinjenicom da su ove kvalifikacije gotove i prvenstveno ovo govorim zbog naseg mentaliteta i trenutnog stanja u reprezentaciji.Vec danas ce Finska imati 5 bodova prednosti,Grcka 3.Jedina nada ostaje u Ligi nacija,ali s obzirom na (ne)igru male su sanse da i ovde nesto uradimo,a i svi znamo kako igramo odlucujuce(baraz) susrete.
dajte da budemo realni.....zijanili smo od Finske....halo ba...FINSKE....a sad ocekujemo pobjedu protiv TALIJANA.....Pa ljudi moji gdje vam je pamet tako vam dragog boga....Kosovo bi nas "naklofalo" sa 3 razlike sad, danas, sutra..bilo kad. Probudite se ljudi...piva i apaurin i samo lagano bez stresa...
ko li dade ovu statistiku svaka mu pjevala...a vi GUSTERI samo nemojte nista OBECAVATI molim vas...samo igrajte...samo igrajte tih jeh-bhe-nih 90 minuta...onako POSTENO BEZ FOLIRANJA !!!
Protiv Finske se govorilo da je to vec rijesen slucaj, rutinska utakmica, pa nismo bas nista pokazali. I nije stvar to sto smo izgubili 2:0 vec nacin na koji smo izgubili. Nazalost ovo ce biti najteza utakmica u kvakifikacijama sanse su nam jako male ali mozda ipak imamo sanse da uzmemo 3 boda. Treba Djuric da igra, Hajrovic, Kodro, Begovic... Gdje su oni, i zasto ih selektor ne poziva?
neka ja cu , neka
Na kraju dožive još veću blamažu
Mi ne dajemo golove, Talijani ne primaju. U najboljem slučaju 0:0, mada bi logično bilo da izgubimo. Samo što logika i fudbal ne ide uvijek jedno s drugim, pogotovo ne kad smo mi u pitanju. Nadajmo se da će to i večeras biti slučaj i da ćemo gledati utakmicu sličnu onoj protiv Francuske 2011-e.
Čuj, da se iskupe protiv Italije. Pa ni najbolji na svijetu se ne usuđuju izjaviti tako nešto.
To Vam je isto kao kada bi se Sloga iz Ilijaša vadila na Želji zbog poraza u Podlugovima!
Kakav god trener dodje oni se jadnici blamiraju, znaci nije do trenera.
daj ga na gas bar go jedan
Jel to kontaju izgubiti sa manje golova nego protiv Finske? Teško Boga mi.
Dugo sam trazio reprezentaciju slicnu nama i neki dan shvatio da je to bas Finska. I njihovi igraci su svi u rangu Cimirota, Bicakcica, Duljevica, Sarica... mi istina imamo Dzeku ali bojim se da vise nije to to... jedino Pjanic ostaje koji odudara. Problem je sto mi ne vidimo da smo kao Finska, nego mislimo da smo u najmanju ruku poput Danske, Svicarske itd... ipak smo nazalost u rangu Finske, Irske, Austrije...
@paziispadeti Da smo Bogdom u rangu Irske, Irska makar ponekad učestvuje na prvenstvu.
Igraj Bosno, hajde zmajevi!!
Neka, vazda se vi iskupljujete, neka ja cu
i ja zelim moniku beluci al nema:)