Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas mo jaki kad nam i graci igraju u Mersin Idman Yurdu , Kortrijk , Zorya Lugansk ( ne znam ni koja je liga ) , Krasnodar , Ferencvarosi , Gaziantepspor .... a ove nase klubove i da ne pisem imam 4-5 igraca koji igraju u malo ozbijnim klubovima ostalo je nista . realno koliko se hvalimo da smo sila nismo ...
da nam je država jaka ko reprezentacija..........dušmani bi nam dohvaćali lopte
umjesto da se lomimo da dobijemo barem jednog hajrovica, mozemo da procitamo da je pape bio na jednoj utakmici gdje je igrao hajrovic i utakmica je bila losa, pa ga je nesto kao zvao telefonom, pa je sad zakljucio da je on izgubljen. e potrudili su se u p m. dotle kao sto neko rece tu je vrsajevic i par ovih iz nase lige koje tek treba prodati nekako nekome. volio bih da se varam, ali sa ovako pametnim selektorom propasce zlatna prilika i zlatna generacija
Sretno ZNAJEVI ma gdje god krenuli ,a oni što vas ne vole nisu ni bitni, ni oni ni njihovi komentar, posebno ini sto se odnose na sastav
sušić je glup ko konj, zar mu nevidite onaj teleći pogled u očima? vaha je pravi profinjeni trener svjetskih manira. učtiv, intiligentan, priznati stručnjak itd... dakle, uskoro će glupson sušić dobiti nogu od bosanskog fudbalskog saveza, te će na njegovo mjesto doći pravij stručnjak tj. vahid halilhodžić. jel vam sad jasnije.
a, ko je selektor? pape ili vaha. hvala na brzom odgovoru.
Da se ne naljute braca iz Irana sto igramo s Alzirom. Prijateljska na nasih 24 posto bila je jedina sansa Irancima da zakorace na tlo Evrope posto im je u normalnim zemljama zabranjen pristup.
napokon igramo s prijateljsku s islamsko-fundamentalističkoj braćom.
ocel povesti i kloca dzekija.
cuj ZMAJEVI haha
halo ba prijateljksa se igra..PRIAJTELJSKA..ta neće bola najjaci sastav izac na teren..i ako izguebe boli ih briga..ovo se nikome i ne igra..jedino igraju sto imau obavezu premam FIFI..
Eki ovo, otkud Alzir? Sto ne igramo jubilarnu 20. prijateljsku sa bracom iz Irana?
za koji rezultat su se dogovorili,da stavim na listic :D
eh da se nama vratiti sa Vaho iz Alzira a da papak tamo ostane
Neka ovih što uvijek igraju...ali koji đavo će tu Sesar, Svraka i Vršajević...pogotovo prva dvojica na čijim pozicijama imamo najjaču konkurenciju... Pitanje za Sušića: Je\'l i dalje ostala cijena od 25.000 KM za debitovanje u A timu reprezentacije, ili je poskupilo?