Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko skonta sta pise u ovom tekstu njega za predsjednika
Pise da igramo sa Sj. Irskom.
Ma hajte molim vas...jos se blamirati,dosta je bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u barazu ce se obradovati najvise one reprezentacije koje dobiju nas
@minderSDAolosh vala BIH Nikako da dobije kakav trofej nego samo gubi kao i sto smo na svetskom prvenstvu izgubili, Sve nesto hoce nece,ko da ulećemo glavom kroz zid.
Samo da pojasnim da u svakom slucaju moramo igrati ukupno 2 utakmice sa 2 razlicita protivnika. Prva tekma spada u polufinale, a druga u finale. Obje moramo pobijediti da bi zaradili mjesto za Evropsko. Toliko.
Sa Prosinečkim nemamo šanse ni protiv bilo koga! Bio je svjetski igrač, ali je nula kao selektor. Moramo izabrati novog selektora i odigrati par prijateljskih utakmica prije baraža
Grupna faza se igra u Belfastu tako da predvidjam "lagani" prolaz Sjeverne Irske!!!
Dosao sam u komentare da skontam sta pise u tekstu
mogli ste jednostavno napisati,ako se mađari direktno kvalifikuju igramo sa republikom irskom..
Ovi trce ko ludi neka nam je bog na pomoci a na poluvremenu ko da se nasmrcu speeda jos gore trce i jos vise pritiscu ja sam gledao tekmu ljudi nas stisli ko mraz jagode .
opet puša!!!
ovo niko ziv ne konta...a kako god nije nas moglo gore zadesiti, dvije fizicke ekipe koje ce pritiskom slomiti ove nase manekene.
Haman Sjeverna Irska
Irska nas je pršli baraž uništila a bili su jedna od najgorih reprezentacija na EP i nisu ništa pokazali. Dovoljno govori o našem timu
Ko god da bude, mi smo donji .. nas rang su ekipe slicne onoj sa utakmice od sinoc..
Otpisani obicno duze zive,ima nade
Svejedno s kim :)
Vidi jebote ja tek sad skonto da je BiH osigurala baraž preko lige nacije,Hriste Bože baci ciglu budi precizan..
X -y2+32