Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napast Francuze sa tatarom i rahmanovićem
@djeri drejk može Allahami. :)
Imamo sanse ako prvih pet ide iz grupe 😂
Nije ni pocelo i kraj. Motaj kablove.
Možda budemo treći.
Kakva borba za drugo mjesto. Vidite da smo predzadnji u grupi tako će i ostat. Nemamo mi vise dobrih igrača
Steta sto nece Francuzi braniti zlato, jer cemo ih izbaciti oleee
Realno sa ekipom iz 2014. borili bi se za 1 mjesto, bojim se sa ovim sada timom da je realnost borba za trece mjesto. Realno
Ima, da se potučemo sa Kazahstanom muški.
lidan ilahi el fatiha po ko zna koji put
Nismo mogli ništa iz 3. šešira a sada bi ko nešto mogli iz 4. šešira. Nema nas na mapi. Nego eto malo da se zabavimo rezultatima..
Nadam se da će ispasti. Ništa me ne može više obradovati.
Realno ne bi vise trebali igrati nogomet, bice zadnji
Kad vidim koja se imena spominju za selektora nazalost mislim da cemo i sljedece prvenstvo propustiti a uz to u ovom trenutku realno i nemamo neki kvalitet. Bar to ne pokazuju igraci koji su pozivani do sad. Volio bih grdno grijesim u vezi svega.
Treba se okrenut kvalifikacijama za euro...
Srcem da igraju drugo mjesto bez problema a ako dodju na kolače i familiju da obilaze onda nam slijedi velika borba sa Kazahstanom za četvrto ...
Nije važno ako BIH ne prodje.Važno je,da HR i SRB ispadnu.
Hajde da se peticija napravi da se skine sadasnja postava u savezu! Hajmo ih blokirati i natjerati da svi podnesu ostavke, a onda pozvati ljude od struke da zo preuzmu! Boli me briga za vjeroispovijest! Zelim poznata fudbalska imena u savezu! Predsjednik saveza Sergej!
Netreba mo se predavati unaprojed