Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje treći biti nego bit najgori drugi
Ne znam koja budala se nakon meca sa Kiprom moze nadati da BiH uzima belgiju
@arjuTOKINGtumi Bolje da Belgija posalje prvi tim protiv nas! Oni nece biti motivisani kao oni sto treba da se pokazu! A bolje izgubiti protiv standardnih nego protiv c tima!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znaci, plasman za baraz se izgubio na Kipru. Dobiti Belgiju je tesko, ali oni su vec plasirani tako da i mozde nece biti u najjacem sastavu. Ko zna.
haha čega ba , pa druže pogledaj njihovu klupu , nekad imam osjećaj da im bolji igrači sjede na klupi nego na terenu što igraju ... mi sa ovakvim antifudbalom što igramo , nemamo šanse protiv Belgije
@ynwa1 Jos ako budemo igrali na Kosevu ili negdje vani na nekom normalnijem i vecem stadionu pa tu tek ima ovi brzi Belgijanci da razletaju nase balerine po komplet stadionu uzduz i poprijeko , a nase balerinice nece moci hodati nakon 40 minuta .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da ste pobijedili Kipar, a trebali ste, mogli ste lagano iz dvije utakmice 4 boda, i vjerovatno ne bi bili najgori drugi.... Ovako ??tesko!
Predlazem da se meč sa Belgijom igra u Skenderiji. Ovi naši nemaju snage da igraju na većem terenu. Mogu se struniti, pa i taj belaj.
zao mi je sto kazem,lupajte minuse koliko vam je volja ali samo analizirajte ovo: grcka-kipar,odose bodovi grckoj,grcka-gibraltar smijesno,nabusit ce ih grci,pa sad sami izracunajte kolike su nam sanse
ma moremo hi dobit i pobjetit dvije utakmice nismo krepali
Tako,je,naravno,nismo,glupi,puno,smo,bolji,i,kvalitetniji,od,Belgijanaca.
Ordagic je za ovog Jajala Messi
Naslov je najaci adut cijelog teksta hahahahahah
Stalno pljujete po Džeki, a kao imate boljeg? Koliko je čovjek golova dao za vašu reprezentaciju i još vam nije dobar. Ne može igrat sam
Pa isrustriran je i razumljivo je da je
Kad bi pobijedili obje utakmice ne mozemo bit najslabiji drugi. Imamo 14 bodova dok u dvije grupe imamo drugoplasirane sa po 13 bodova. S druge strane to je samo baraz u kojem bi svejedno ispali. A strece strane bolje je da ne idemo na svjetsko,jer bi se tamo blamirali. Tamo bi bili nesto poput Gibraltara u ovoj grupi.
Sva sreca pa se vise ne igra sa Ciprom. Sreca u nesreci.
mi smo najgori i ako budemo prvi
Njih treba nabiti u krcevnu da krce sta ce u Moskvi A ovaj Mesa to je kattastrofa OD njega je bolji svaki treener iz sasban ligee
Ne kontam, koja korist od baraza kad ce i to izgubiti. Treba prekinuti kvalifikacije sa ovim timom, raspustiti cijeli tim, zadrzati par igraca koji se mogu izbrojati na prst jedne ruke, ostalim ( Dzeko, Pjanic, Begovic ...) se zahvaliti i graditi novu generaciju sa mladim igracima. Pa kad gube od Grcke 2 ili ti ga Kipra, bar da steknu iskustvo. Pun mi quurac vise te bagre koja kad dolazi na reprezentativno okupljanja, misli da dolazi na odmor od klubskih obaveza. Luzere protjerati.
Ne može biti najgora drugoplasirana. Naime, situacija je takva da je Crna gora najgora drugoplasirana ekipa, sa bodom manje od Bosne. Kako Bosni trebaju dvije pobjede iz dva preostala duela i da CG ostvari isto, opet je Bosna pretposljednja u tabeli drugoplasiranih ekipa. Matematički, nema teorijske mogućnosti da se drugačije bude situacija odvijala. Jednostavno, sa dvije pobjede idemo u baraž. Malo se udubite u analizu situacije i pravila.
@Olofinjana E, jesi se udubio svaka ti cast. Crna Gora odigrala 7 utakmica a mi odigrali 8 utakmica. Oni imaju bod manje ukupno. I nemoj vise tako lupetati o teoretskim sansama.
@mali1 Pašice, igraju protiv Liechtenstein-a zadnju tekmu odakle im se ne pišu bodovi, zato tiŠu, da se ne provaljuješ.
BIH mora dobiti i Belgiju i Estoniju, ne zbog Grcke vec da ne bude najgora drugoplasirana
Sad mora da navijamo za Srbiju protiv Irske ili da Holandija uzme Svedsku u zadnjem kolu. To samo neke od za sad ociglednih opcija.
predlažem ispred BBI centra organizirano gledanje i navijanje za Srbiju, uz rekvizite, naravno.