Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igracemo u NAJnovijem Pazaru, poznatom gradu kulture gdje se vozaci pokolju na raskrsnici, gdje kriminala ima vise nego u harlemu, sandzacki kriminalci drze citav grad. ljudi moji, svugdje bosne ima vise nego u onome sto se nekad zvalo sarajevo. Ovo ovdje je sandzak, nije bosna. treba reprezentacija da igra u Zenici, Tuzli, Bihacu, Gorazdu, Vrapcicima, a Kosevo ostaviti za reprezentacije Kosova i Srbije odakle dolaze \"nove sarajlije\".
ma pitari kako vas nije stid. da nije zenice i zeničana i robijaša, bosna ne bi mogla ni razmišljati o kvalifikacijam, a kamoli o plasmanu na neko prvenstvo. j.e.b.o. li vas sušić, a i vi njega. a nemu poručujem, bolje dase kloni grada zenice, m... mu pitarsku. dbg bili zadnji u svim kvalifikacijama lijedečih 100 godina. PAPČINE JEDNE
prestanite se mostarci ovim sandjaklijama sarajlijama uvlacit u paksu dopustice oni opet vama da slavite dan svog kluba u njihovom gradu ako se moze taj spoj sandjaklija i seljacina vise nazvati gradom a ovaj sto kaze da se ori iz 40000 grla svako ko je bio na kosevu ce se samo nasmijati
Obavezno pogledati u vezi teme! http://www.gototheshow.com/member.php
VIVA LA FRANCE
ovaj zeleni teheranski stadion se ubio samo za koride i bodenja volova.
Izorao sam Bilino polje sad možemo i kupus da sadimo.
Neka je sa srećom našoj reprezentaciji na Koševu,svaka čast,neka se igra na Koševu,samo da kažem da koliko god je loš stadion u Zenici Koševo je još lošije a za ovo presretanje vala nije istina,bilo je mnogo Sarajlija na utakmici u Zenici,a ovaj iz Vrapčića neka se ne javlja,poznato je svima da sad i u najzabijitijim selima imaju adsl konekcije,lopatu pa se istresaj. Sretan sam zbog Koševa ali ja tamo ne idem,ipak će to bit ljepše na tv-u gledat...
@Zenicanin Pa sta su ti sarajlije u ovome krive....nismo mi isli u inspekcije stadiona i odredjivali na kojem ce se igrati.....sto imate tolike komplekse prema sarajlijama?? Te komplekse pokazujete i kad igra reprezentacija u Zenici pa presrecete po ulicama ljude i pitate odakle su, a onda ih napadate fizicki ako su iz Sarajeva.... Sto vam to treba kad hocete da va se cijeni....???
sta gubimo na kosevu? jesmol dobili tursku na bilinom? jesmol dobili portugal na bilinom, spaniju, ha? hebo stadion kapaciteta 10.000! protiv portugala nesto ko neki navijaci, nesto ce oni napravit atmosferu neku, samo brujali, tacno su im falile vuvuzele, pa da bude potaman! a kad na kosevu zagrmi 40.000 dusa, onda cemo se pitat sta je bolje!!! @dusiburg: NIJE MALO 500 GODINA!!!
da neće možda igrati u BL pa da svi imamo osječaj da igra srbija a ne BiH, ta nam blamaža fakat ne treba a dobro dodje da se igra na Koševu jer je taj stadion u zadnje vrijeme promjenio namjenu pa se umjesto fudbala na njemu održavaju koncerti. A duisburg neka tebe gore gdje jesi pa navijaj za otadžbinu koja te ne broji kao svog gradjanina i nikad nečeš ni biti;) ;)
Steram ti ga mami jedno 33% aaaa
BiH - Gana 2:1 Srbija - Gana 0:1 Hahahahahahahahahh...Da..Australija,Australija,Australija,Australija
Ubi za.kolji da strumfic ne postoji!
srpske krave ne pasu travu nego jedu krmetinu.