Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodio se, zivis, najvjerovatnije ces umrijeti u BiH i on kaze idemo Finska. Meni je svejedno, ali koliko trebas bit heban u glavu da takvo nesto kazes ?
Kazem ti meni je svejedno neka navija ko za koga hoce boli me tuki, ali eto onako ne mogu razumjeti sta se u tim glavama događa.
Kako mozes bit musliman iz Livna, na klixu glumit hrvata veceg od Mamica i navijat protiv BiH ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
popijem lexilium i rasterećen odgledam tekmu
Nakon Grcke i Cipra mi favoriti mozemo biti samo protiv Gibraltara, San Marina, Malte, Andore i takvih desetorazrednih ekipa. Svaka cast sto navijate za Bosnu i trebate ali sto velicate ljude poput Pjanica i Dzeke?? Pustite vi to sta rade u klubovima, za repku ne igraju ni 5% . Dzeku ne mozes vidjeti da u jednom trku ima vise od 10 koraka... Gdje su oni u barazima i na prvenstvu? Pucajte vi minuse jbe mi se, al i vi znate da je tako..
15 godina gledam "odlučujuću" utakmicu, a protiv grčke sam najvjerovatnije gledao posljednju. Sorry BiH, ali stvarno ne mogu podnijeti više razočarenja. Dobit ću kakvu bolest bezze. Gledaću opet tekme kad se plasiraju na euro ili wc.
0-2, ne GG, pik X. Nesto od toga po meni.
da je hokej cviko bi ovako fudbal ma razderacemo ih u inat dusmanima
Sretno zmajevi
Finska lagano dobiva mekane, socne Bosnje
sta je problem dva razlike za nas 1000 posto
Bio bih presretan da ih poderemo ali vece sanse su remi ili cak da izgubimo. Mozda je prilika za uzeti lovu na kladionici. Ljudi rijetko primaju golove a posto Pjanic ne igra ja nisam optimista. Vidjeli smo bez Pjanketa koliko nam se igra raspala protiv Grka da smo kasnije jedva izvukli bod. Svi su nam skontali taktiku. Napucaj naprijed loptu Dzeki pa ako sta bude a kad cuvaju Pjanica kad igra onda ni Dzeki nema ko dodati lopte kako treba. U svakom slucaju sretno nasim momcima
Srecno Finskoj!
Nemam nista ni od 1, ni od X, ni od 2 .