Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu oni zmajevi oni su TELETABISI. Zmajevi su Kosarkas i Rukometasi
trinki vinki, dipsi, lala, poooo
Menadžerska reprezentacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nemamo mi sta kriviti Peteva, vidi se da je covjek ozbiljno pristupio poslu, ne bi nama ni Ancelotti pomogao. I pustite price mladi igraci ovo ono, vode se kao profesionalni nogometasi, a nisu u sat i po vremena 3 pasa uvezali da ne izgube loptu, jedan Danac prolazi kroz 4 nasa i to par puta, pa ja bolje igrace na terminima gledao. A Dzeki trebamo spomenik dici.
Još onog nesretnika u 70oj minuti fata grč? A profesionalan igrač? Loše pripreme su njihova loša strana..
Kažeš nisu pas uvezali.. Onda je do Peteva, zar ne..!?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dobro je,samo nek ne puca!;)
Ma kakvi mi. Nemamo kondicije. Onaj se iskrivio u 70 - oj.. Ostali na škrge disali. Jesi vidio Danaca kad se razletiše u 85.-oj ko da su tek počeli igrati. Bolji ljudi, nema filozofije. Nismo imali glavne igraće neke al opet... Ma šta znam. Kondicija majka. I puno grešaka na sredini. Nekako je stalno rupa bila. Realno. Volim svoju Bosnu ❤️ ali nismo spremni. Ni blizu. Igra 0 bodova. Loši smo mnogo.
Haj ba ugovorite prijateljsku sa Gibraltarom.To bi trebali dobit.
nisu ti ono zmajevi,prije će biti daždevnjaci,..ali nema veze,neka je kako je,ali čovjek u tenisu kroji povijest BiH sporta a vi o njemu samo ovlaš onako preko ruke,..e zato vam odlaze igrači iz raznih sportova van u Hrvatsku i Srbiju,..pa vi o Džumhuru kad bi ispao pisali ste po tri dana,ali pošto je Tomo iz Ljubuškog u pitanju nije bitno,..ma previše ste zastranili i ne ide na dobro,..trebali ste napraviti dokumentarac i tjedan životopisa toga momka,..Dodig vam je otišao,..
Sa ovom igrom ne mozemo pobjediti ni lihtestajn,a sto se tice grube igre i bezpotrebih klizeci startova jos malo pa cemo biti u tome bolji od Grcke.Sramota...Uvijek sam bio otptimistika kad igra BiH ali sad me samo mogu obradovati nekim dobrim rezultatom.Razocarat me ne mogu nikako.SAVEZ NAPOLJE!!!
U čemu je to BiH uspješna i zašto bi fudbaleri bili bolji. Jedino pozitivno posluju radari na lošim cestama, oni se isplate za godinu dana.
Ko su ovi plavi? Kao da znam neke likove. RSovci nisu, njih nema na mapi. Neki anonimusi. I po igri i po imenima.
Mislim da je vrijeme da se promijeni ovo ZMAJEVI. Ima li iko kakav drugi prijedlog pls...
Stvarno je dobar selektortreba ga nagraditi nogom u guzicu
Boze sramote bolji bi bio dodo selektor
Znači u septembru 14 poraz ...samo jako... Bitno je učestvovati 😎😎
Ja da sam selektor bih uradio sledece za ove prijateljske utakmice: - Poziv poslao samo igracima do 23 godine - Poziv samo igracima koji su standardni u svojim timovima - Svakom od igraca koji se ne bori na terenu bih se zahvalio i nikad vise nema poziva
Losi, losiji, najlosiji
Ne treba gledati ovo niti komentarisati a oni koji su se rugali Hrvatima u fudbalu (čak i Srbima) su najveći maloumnici na planeti.
Obzirom da se u tom savezu i toj reprezentaciji nalaze imena zvana Zeljković, Đemiđić, Murtezić, Beus, ne postoji razlog da se ne mrzi sve sto ima sa tim savezom.