Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno nasim Zmajevima! Dragi ljudi, postujmo se unatoc tzv. "razlicitosti" jer mi smo slicniji i bliskiji nego li neki misle - mi smo naši, a to je svetinja koju nitko, nikada i nigdje vise ne smije izigrati. Onaj s kojim zivim je moj brat/ moja sestra i nema mi bitnijeg na ovom svijetu osim dragoga Boga. Kada to shvatimo, nestat ce onih odvratnih komentara koji su infestirali Klix. Dragi moj Klixe, vise poradi na tome da blokiras zlo koje se nakotilo jer nama treba mir i radost suzivota!
@Croatinho tako je brate
Džeko se plaho smije onoj, mogla bi ga Amra sasijeć :D
Više volim vidit Mireta, nego se pite najest
jel se pojels koja baklava manekeni
Jad i čemer.Samo jadni narod uzrujavaju
Nema treninga, fale igrači, profesionalizam najbolje opisao Lulić...teško je išta očekivati u ove dvije utakmice
JOKER 01 sta kazes HOLUJOM oslobodjena tzv rvacka. Koji debil moras bit pa vjerovat u to hahahh. Ja znam za 3 rvata sto vodise BiH i nigdje nas ne odvedose dok bosanac Safet odvede i to prvi u grupi bili. Toliko dorate kockoglavi
trebali su autobusom do finske 😁
I nerjeseno ako izvucemo dobro je
Atmosfera oko reprezentacije nikad gora. Skoro i da ne znam da igraju.
Korida reprezentacija i pokoji bratko tammoputi odozdola.
Salterusa pred orgazmom.
Mislim da u ove dvije utakmice počinje kraj Robertu Prosinečkom