Komentari (388)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bilo milina gledati, protiv ovakve Francuske čiji jedan igrač po transfermarktu vrijedi od cijelog našeg tima. Nakon toliko vremena smo izgledali kao reprezentacija, čak smo i šanse za pobjedu imali. Džeko igračina, kako se gradi ni jedan duel ne gubi. LJEPOTA!!!
Petev trenercina. Gdje su Klix strucnjaci sto su ga pljuvali.
Pade nam Jala humanitarac
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mladi Hadzikadunic nabacio neke brkove i postao bas za.heban . To gura Benzemu, ne zarzzuje Mbapea :) Salu na stranu, ali on Ahmethodzic i Sanicanin odlicni. Konacno imamo solidnu odbranu.
Bosna nije daleko bila of pobede samo da su malo srece imali . Steta, ali i bod je velika star. Sve najbolje Bosni I puno srece u kvalifikacijama.
Slaviti ću vas sa puno unosa alkohola u moje tijelo. Živjeli zmajevi.
Bravo Zmajevi
Samo kazem svaka cast, ali najvise bi pohvalio nasu odbranu! Da ona jos djeca zauztave Mbappe, Benzema, Pobga, Griezman i ostale zvijezde. Stvarno momci kapa do poda!!!
Svaka cast!!
Stoperi su nam odlicni bili veceras, sva trojica.
nista od svjetskog znaci
Nema mnogo pametovanja . Cestitka , bili ste jednaki svjetskim prvacima .
Vakcina ili kavez! Ko god pika krezzavog šarlatana Semira Osmanagića i “negativne jone” (😂), a odbija razumne savjete vizionara čovječanstva kao Greta Thunberg i Elon Musk (koji su već primili tri doze vakcine, kao i Muskovo dijete X Æ A-12), treba da ide u najstroži karantin i da se hrani negativnim jonima, pa dokle potraje (⚰). E moj Bošnjo. Ni za šta te Bog nije dao. Od samog sebe te mora drugi spašavati. (🤣)
I kladionice su bod osvojile
Da nam je jos jedno dvojicu Dzeka bili bi prava repka
Bravo za repku,odlicno odigrana utakmica
A pošto bi pobijedili jednom u p. m
Natjerali smo francuze da brane bod u sred Francuske, svaka čast zmajevi. Džeko i Pjanić klasa.
Steta sto smail prevljak Nije zabio iz one sanse na kraju, da je dao gol doveo bih ga braco u mihen slijedece godine u ovo doba😃😃😃😃😃😃😃😃