Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO DO POBJEDEEEEEEE
mozda al uz igrace kao sto su vrsajevic,visca,sunjic,kvrzis i zahirovic mozemo se samo sageti jacim repkama.
Valljda ce moci vrsajevic pretrcat onog pekara sto im igra na beku
Pekar izgleda sprema zvrcku Vrsajevicu, izgleda da hoce da ga podmiti kiflicama s bestiljom, al Vrsajevic provalio i odmah uzvratio kontranapadom, sakrio mu brasno;)
Nigdje nikom osmjeha na licu, svi su maximalno ozbiljni i skoncentrisani, to mi se svidja, svaka cast, ove dvije tekme treba gledat ko da moramo do kraja pobjedit Njemacku i Argentinu... Sretno!
http://www.youtube.com/watch?v=HfQA7qhTzcU
Sjutra svi Bosnjaci-Muslimani ispred TV u 20:00 ! :)
vauu bas tezak protivnik...hahahaha
zmajovi sretno vam sutra nesmijete brezveze sigrati
Želimo Izeta Hajrovica u prvoj postavi!
Postedio zukanovica i mujdu radi vrsajevica i hajrovica je postedio zato sto je bio bezobrazan u svicarskoj,vrsajevic najbolji na treningu svaka cast mocino raspituje se za tebe barselona
Safete majstore HORDE su uz tebe ! Bordo legenda!
Mozete reci sta god zelite o njemu, ali Susic je napravio veliku ekipu. Jeste da gura Vrsajevica ali ja mislim da on voli bekove koji igraju u odbrani ali znaju naprijed pogurati loptu. Zbog toga je on izabrao Vrsajevica da zamijeni Mujdzu. Ma vala mozemo Konjica iz penzije vratiti da igra protiv Lihtenstajna pa bi opet bilo dobro.
jel amrin mali treniro? ...ili je samo glumio stativu ko u ovim posljednim utakmicama?
iscijedi ga krava ko mokru krpu, pa kad dođe na tekmu ne zna jel poš'o il' doš'o...
pored onakve zene nitko ziv nebi bio ravnodusan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedva cekam da prodju ove dvije tekme,da se aBd kvalifikujemo i onda da se nasmijemo ovoj dvoici ili je mozda jedan lik sa dva nika "BadrRemy1" i "Bosanac"...u svakom slucaju ste klocevi malo je reci,sabotirali bi sve zivo. Kako samo ovakvih fuksi ima...pa nekim ljudima i upotrebu racunara treba zabraniti...
E NEK NAM JE SRETNO :D.
Neka ba, nemojte pljuvati po odredjenim igracima nije to Ok nimalo Bgm, samo nek oni nama donesu 6 bodova pa da odemo na SP a Sušic ostaje pri odluci da mu igraju igraci koji su u formi i to se treba poštovat. Sretno zmajevi.
Muka mi kad vidim Vrsajevica i brata njegovog menadzera Safeta. Safete ukaljao si sebi ime,vratio si nas na doba Muniba Usanovica kad su se pozivi kupovali pa su nam igrali neki Damjanovici,Supici i ostala bagra. Tuzno.