Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanić u punom pogonu HAHAHAAHHAHA AHAHHAHAAHHAA
Pjanić u punom pogonu ali sa povučenom ručnom! Pjaniću bolje nemoj dolazit da igraš za ovu napaćenu zemlju, manje ćeš nam na muku stajati.
Možda pretrči 2 kilometra..
Dzaba vam Trening, ako bude ista igra kao i proslu utakmicu (katastrofa)
Samo Velež teBra
Samo sto igra na pogresnom mjestu, protiv Irske nibe ga bilo nigdje...
svaka cast
Sta je rec ne bleje svi u mobitele???
Gledao sam tekmu protiv ''sjevernih zelenih sa otoka'' i svi tvrde da oni igrali dugim loptama itd ali ja sam zaista vidio da ljudi dobro vladaju loptom, imaju tehnički kvalitet za posjed lopte što su i imali, da dobro prigravaju i na desnoj ali i a lijevoj strani.Posebno su spretni bili u zavlaćenju iza leđa našim bekovima desetinama puta. Po meni ''s glave '' nisu igrali dugim loptama niti preskakali igru.
Kakvo preskakanje igra. Ono se zove SABIJANJE i to ono klasično. Šehić je vadio nemoguće. A druga stvar da kod Iraca niko ne umije niko da da gol. Samo dodaji, trči, driblaj i kad treba dati go oni roknu loptu preko gola.
ovo trening?! ovoE zaEbavanje... -.-'
e ako nisu natrenirali u svojim klubovima, neće ni za jednu noć na Bilinom Polju.
Koji Pjanic vise, u prosloj utakmici covjek izasao u 83. minuti vise se golman vidio na ekranu od njega. Postovanje i svaka cast za njegovo znanje i zalaganje u klubu ali za reprezentaciju igra sa 40% volje i energije.
Kad je jedan covjek mogo sam neta napravit na terenu. pricas gluposti u koje se po svemu sdeci nerazumijes a dacu ti jedinstven primjer i odgov mnogima na slicna pitanja Uzmi messija kako igra u penaloni a kako igra za argentinu , u penaloni svi igraju koliko toliko timski i grade kolektiv dok u repki niko nikog ne .. hebe i sam mesi nemoze nista kad svak igra za sebe i jos pri tom neigra na istoj poziciji gdje igra u penaloni ...
إلى الأمام النمسا!