Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Idemoooooo zmajeviiiiii, vi ste dusa BiH.
Idemo zmajevi! Prosinecki ne daj im puno da jedu bureka i cevapa :)
Po mom misljenju, jedino Dzeko, Pjanic, Kolasinac i golmanski par Begovic/Sehic zasluzuju da budu standareniji od Hajrovica. Tu je i Duljevic, sve vise. Price da nije nastupao za klub, van forme, itd. su samo izgovori zlonamjernika. Stoji samo da je imao peh s povredama... Pogledamo li od 2014 pa naovamo, po kontinuitetu dobrih partija i zalaganju u reprezentaciji, ispred Hajrovica nije niko izuzev Edina Dzeke. Gurati i dalje takvog momka u_stranu je, blago receno, luksuz!
@BH_Faraon Istina on i Luluc su vazda makaimum davali.
@Predoziran...I Besic, njega.zaboravih. On je takodje izuzetno vazan u ovom timu.
Hajrovića??
Idemo momci!!
Hrvat vodi muslimance,nadam se u propast! Nula olimpijskih medalja,hihihihi sadaka,robi majstore bjezi
Iz tebe isijava nacio-šovinistička mržnja koju si pokupio u svojoj nesrečnoj i nesređenoj porodici.Da li si iz Gabele, Čapljine, Bobanova ili Šuškova uošte nije bitno. Nesrečniće jedan.
burek ti si cisti pokatoliceni srbin koji cistim hrvatskim jezikom pitu zove burekom hhahahaha
2 0 za nas
Prosinečki glasao za Komšića!
Hajrovic je definitivno treba biti u ekipi