Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Hajrovića od prve gurnuti
Dusan Bajevic je Sir 👍👏
Karbeg u svakom kadru
Mozda Mesa cuva igrace da se ne prehlade, ali ovo mi lici na Kopakabanu, gdje turisti zijevaju, malo se istegnu.. Je li ovo priprema da dobijemo Spartance iz Grcke?? TESKO BOGAMI. Da sam vidio da pretrce stadion deset putaili da trce uz i niz stepenice kako to Wolksburg radi imao bi neku nadu. Ovako izgleda imat cemo turisticko putovanje...i nista vise.
Opet cvoke. Jos su jednom udarali cvoke pa na terenu nula. Dajte vise uozbiljite se jednom, kakve cvoke, kakvi bakraci
ovima do sprdancije. da nas hoce nabusiti grcka volio bi Cisto da nas spuste da vide da je nas fudbal otisao u q. i da se niko ne zalaze na terenu
Grci razmisljaju o pobjedi, a mi o Belgiji u Zenici, utakmici koja ce odlucivati o direktnom ucesniku za SP.
spaha garant palio mesarske
Ma samo nek se momci zabave.. Ovo je nesto slicno onom kad direkcija salje Miss BiH na izbor za Miss svijeta. Najbitnije je da curi bude lijepo i da se provede, a plasman? Pa ne ide zbog plasmana cuj :))
Spahi treba opucat macolu da mu se zanesvjesta😭
cvoke seve i sl.je uvijek bilo i bice i sve je to dio priprema pred tekmu al najbitnije je 90 min tu se odlucuje imas li muda il ne
dosta vise cvoka nema napretka ceteres dana vidicete neki baksuzluk sutra
Bice cvoka ako ne izvucete markar nerjeseno a o porazu da ne govorim - onda idu cvoke ali nogama u vugla
nek se decki zabave, svakako gube
Pa poslije treninga iza stadiona cize-blize