Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je samo uspjesno KLIX unio nemir i nervozu pred utakmicu oko smetljarske humanitarne večere! Svaka Vam čast, isti ste Poskok, postali! Smetljari
sta ti gore pljujes po dzeki pa mi smo takav narod danas heroj sutra goVVno.pa hajde redom kreni ko je dao prekrasan gol protiv belgije dzeko,ko je izborio penal protiv bjelorusije dzeko,ko je dao 2 gol rumuniji dzeko,ko je asistirao misketu protiv bjelorusa dzeko,ko je \"razgrto\" stopere dzeko,ko je dao gol njemacko dzeko.
jos par zanimljivosti hotel u kom su odsjeli b i h reprezentativci domacini su se potrudili da se osjecaju kao kod kuce u svakom wc bilo je 10 flasica sa cistom cikaskom vodom umjesto papira a na stolu je bio burek i kljukusa tako da je bilo kao kod kuce svu srecu nasim zmajevima koji nisu mogli stici na umanitarnu jel je semso opet previse loja stavio u kljukusu pa su sve flasice u wc bile jos i malo eto to je pravi razlog nedolaska na umanitarnu veceru
braco draga pa kako ne kontate da je dzeko slabije igrao jer je igrao sam na 50 kvadratnih metara protivnicke polovine sad kad je susic ubacio i vedu bice bolje mada se sad opet moraju malo uigrati s novom taktikom i bez nekih igraca iako ne volim sto je susic tu moram reci damu je extra potez (mada je to citava nacija cekala) ubacivanje vedada jos jednog napadaca i problem rijesen pa sa 4 3 3 davati onoliko golova koliko nasa slaba obrana nece primiti
mislim da ima greska u naslovu, Klocevi obavili još jedan trening na Soldier Fieldu. tako nesto bi bolje pristajalo. (nisam ni srbin ni hrvat)
Latif mačka ! : )))
Saban Saulic Kralj boema Majko, nisam zaboravio kraj tvoje marame natopljene suzama ni tvoj topli sareni sag iako k\'o beskucnik lutam vezan duboko za kucni prag Ref. Jedino tebe nisam psovao u ovom zivotu stradanja volim te iako si rodila u meni tuznog coveka, kralja propadanja Jedina, nisam zaboravio zelenu livadu kolevku malu u kojoj si mene uspavljivala iako sam srce u krcmi propio ti si mi, majko, uvek prastal Do daske prije tekme pa na Meksiko!!
@ ba Dobro imao je Dzeko los dan al ako gledas utakmice u Cityju i tamo ima lose dane jednostavno nece da trci i to je njegov veliki problem .. Messi jedan od najbolji igraca trenutno dadne u utakmici tri gola i trci opet ko budala da bi dao cetvrti to je igrac moj care i zato je jedan od najbolji trenutno .
Samo realno treba poglrdati taj isti Pandja uopste neigra vise za svoju ekipu nema ga ni na klupi a zasto se nezovu Zukanovic iz KOTRIKA (Belgija) covjek proglasen jedan od boljih stopera lige i mladog Seferovica napadaca LECEA KOJI dobija priliku prije BOJINOVA koji je standarni BUgarski reprezentativac????
ma mnogo smo losi .. opet ce nas dobit..
To nase kur*vetine u USA htjele da se pr*ce u su*pak od strane igranac?
Ja repke i hovana! Teba sve namlupat i to dobro pa da im jupe svjetlucaju ko onaj novogodisnji vatromet!
kakva humanitarna vecera u americi...kojem to bosancu nesto fali u americi, 98% vozaju bmw i mercedese. Humanitarna vecera se pravi u Bosni, a ne ovdje. Ovi su je samo napravili da bi upoznali igrace, i da bi se ove nase ravaku prcile sa kojim od njih. Nek nisu otisli!!!!
pape seljacina, nikad trenerku ne mijenja
ja sam bosanac i mrzim bosnjake ,srbe i harvate
@ba Ma svaka čast njemu on je odličan nogometaš....Zahvaljući njemu svijet sada zna više on nama sto se tiče nogometa...Al njegovo ponašanje me iritira ,kada dodje u Sarajevo ponaša se kao da je njegov čitav svijet ,pa izjave kada daje našim novinarima vidiš odmah se folira i da je previše ufuran...Živio ti meni:)
mrzim spahica ,nikad mu necu oprostit onaj penal koji je skrivio protiv francuza,,spahic smrddddddddddd