Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova Ti ćeš biti PRKOSNA, SLOBODNA I PONOSNA. Bosno i Hercegovino naša domovino !!!!!
Dosadasnji tok prvenstva je pokazao da prolaze reprezentacije koje igraju agresivno, sa puno trke, dosta ofanzivno i vrhunskim napadacima. Ko prati zna o cemu pricam. Reprezentacije koje su isle na taktiku: daj samo da ne primim gol a ako nesto dam dobro je, su ispale ili ce ispasti. Pa ti Pape sad vidi.
Ma od prve sekunde ne od prve minute
i nek ne igra Picakcic veze nema
Safete nemaš vremena za kalkulacije , nedolazis na SP svaki petak , nego punom snagom ko da ti je zadnja i dati taj gol Nigeriji u prvih 45 min !!
pametna taktika, umarati Nigerijance do 60 min. sa 4-1-4-1 onda ubaciti Vedu (4-1-3-2) da ih ovaj dokrajci a mislim da cemo i do 60 min. voditi 2:0
Ja mislila Bičakčić maneken :P
Ma daj, ako ne jurišaš onda ćeš dobiti gol i nema te nigdje.
jazuka sto bicakcic nece igrati, mislim naguzivat se. da se ne naguzi onom malom besicu onaj mesi sigurno ne bi gola dao a i rezultat bi bio drukciji.
koliko mene matematika služi bod ne garantuje ništa, Argentina sa 6 bodova u zadnjoj utakmici može izvesti na teren rezervni sastav i ostati prva a nama bi bila pušiona ako bi Nigerija pobjedila Argentinu.
Joj pape nemoj nas nervirati, jači smo, bolji smo, i ima da pobjedimo, yebo te remi, daj otkaz ako ti je to uspjeh.
Ja samo molim Boga da Bicakcic ne igra ! Sudeci po prosloj utakmici, u crno ce nas zavit.
Ovo mi dobijamo 2:0 ali ako ne budemo srljali. Nigeri očekuju da srljamo i stavili su u sastav dva trkača a izbacili dva tehničara. Pametno igrati. Naša najveća šansa su prekidi i ubačaji sa krila gdje su se oni pokazali trapavi i protiv Irana.
Ako niste shvatili to je takticko psiholoski rat, eto safet je naivan i ide na remi, kad ie on to isao na remi, nasa repka medju najagilnijim reprezentacijama.
Ja bi samo volio da vidim garanciju da cemo pobijediti Iran. Jbt trebalo je sto godina da uvalimo onaj go Litvancima u zadnjoj utakmici kvalifikacija i sad smo kao sigurni da cemo pobijediti Iran samo ako od Nigerije izvucemo bod. Pa pizda mu materina Safete sto nisi napravio donatorsku konferenciju pa da nam poklanjaju bodove ko sadaku. Nismo takvim odnosom prema protivniku dosli na svjetsko prvenstvo.
Jadan li je trener koji prizeljkuje remi i da tim ovisi od rezultata drugih utakmica. Uzmi remi i pobjedu nad iranom ko garantuje da nigerija nece pobjediti argentinu? Konj treba da ide na pobjedi i ne spominjati remi. Nadam se novom treneru poslije mundijala. Safet nas je odveo u Brazil ne zato sto je strucnjak (koji je istjeran iz nekih seljackih klubova) vec sto ova generacija je najjaca do sada i grupa nam nije bila teska. Vaha bi nas odveo do polufinala
Bi li ti iš'o na pobjedu protiv Nigerije? Teško je to brate, nismo mi toliko jaki, bolje je da ima neka doza opreza.
Druze moj ipak je Safet postavio formaciju protiv Argentine koje se zamalo ispostavila ključnom. Ruku na srce čovjek je stručnjak sa iskustvom za razliku od nas koji komentarisemo po klixu! Svidjalo se nama ili ne, moramo to poštovati! I nadati se najboljem! Ja se nadam...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)