Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo ostavljanje "srca na terenu" i pokazivanje obraza...gasi sve i motaj kablove, cemu onda uopste muka.
Ovo sinoć i jeste bilo sve što mogu ovi igrači realno. Umrli su prvo poluvrijeme pressingom, za drugom im jedva nešto snage ostalo da budu na max - vidjelo se tačno kad više ni Demirović ni Stevanović ni Menalo ne mogu da istrče maksimalno i kad bježe lopte van terena. Nazad smiješni golovi u obje tekme, sinoć prvo Hadžiahmetović i Sušić ne se isprate loptu i čovjeka, a onda Kovačević skroz loše ispadne s onim izbacivanjem glavom gdje nikog više nazad nemamo i tjt.
Na trenutak sam pomislio da nose pancire
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Osim što se nismo kvalifikovali, korumpirani savez ipak nije preko reprezentacije uspio prodati antitalente kao Adi Nalić! SAVEZ NAPOLJE!
Momak igra u Malmoe-u, sta ga imaju 'prodavati'?
Ako cemo realno, ova tablica je odraz stvarnog stanja stvari. Bili smo u cetvrtom sesiru, i zavrsili smo na cetvrtom mjestu. Imamo dosta oscilacija u igri, dok to Finci i Ukrajinci nemaju. Za utjehu je sto nismo mogli biti prvi, a u barazu jako tesko da bi mogli da budemo u tri od dvanaest ekipa. Ne vjerujem da ce Ukrajina da se plasira pored Italije, Portugala, Svedske, Rusije, Poljske ....
De nosite ove frizurice. Ovi nece biti reprezentacija moja. Zna se ko su imena repke upisani u historiju. Ovi brčići i zalizanke nargilaši ne trebaju nam.
Ne mogu svi imati dobre reprezantacije. Jbga. Mali smo. Savez nam loš. Liga nam loša. Klubovi nam loši. Malo nas ima. Srbi i Hrvati iz BiH igraju za BiH samo ako su sigurni da ih Srbija/Hrvatska neće nikad zvati, čast izuzecima. Ima i to svoje. Nemamo interni nacionalni naboj niti ponos niti muda, imamo interne (nacionalne) sukobe. Kad zapjevamo "Jedna si jedina", ono malo Srba i Hrvata se pokaju što igraju za repku ili gledaju tekmu od kuće. Put u minus.
Ja obrza vam boze dragi. Najgori rezultat od osamostaljenja BiH.
Do prije koji dan stručnaci pisali dajte nam Hrvate da ih zgazimo u dodatnim kvalifikacijama
pokazali ste da nemate obraz, za mene ne postojite kao i za 50% drzave
Erdodik Druže niko ne traži da budu top ekipa , ali zadnjih 4-5 godina mi umjesto da napredujemo mi se unazadili katastrofalno . Protiv onako jake Francuske odigraju odlično a protiv jednog Kipra ili Finske pobace , kako i zašto to je pitanje na koje niko ne može dati odgovor.
Ljudi, nije nogomet jedini sport. MI moramo izabrati nacionalni sport i to gurati. Nisu ni Srbi i Hrvati neke velesiile u nogometu. Hrvati jesu bili drugi, Srbi svjetski i evropski prvaci u mlađim kategorijama, ali nacionalni sportovi su im i dalje rukomet, košarka, vaterpolo odbojka, tenis itd. Zar nismo mi bili najbolji u sjedećoj odbojci, a i tu popuštamo. Nema ga u školama, nema podmladka, pustite nogomet.
Kakav ste to obraz pokazali kukala vam majka. Pokrite se usima svi i ne vracajte se vise. Zbogom
Ljudi nikako da shvate da su momci dali sve od sebe ali i da je ovo njihov trenutni maksimum. Ko od nasih igraca igra u ligama petice i kakvu ulogu tu ima? Hajdemo malo razmisliti!
Pa realno to je to stopili ste se sa našim mahalsko luzerskim mentalitetom i tako
Svaka čast ovoj djeci što su u Bosni bili samo na ljetovanju i igraju za ovaj odron od Države
E jesmo navijaci, nista nam nevalja. Zemlja strucnjaka i fudbalskih velemajstora na svakom koraku, svi sve znaju i razumijiu se u fudbal. Momci su sinoc protiv Ukrajine odigrali korektno. Ima tu igraca koji se bore srcem a i onih koji dodju na izlet. Ali ono sto boli jeste cinjenica da mi previse ocekujemo i da nakon Brazila smo podigli ljestvicu ocekivajuci da cemo ici na svako veliko takmicenje ali je realno da nemamo kvaliteta za to.
Ovaj nazi ZMAJEVI.... tdeba zakonski zabraniti da se upotrebljava za ovakav način borbe za svoju zemlju, zmajevi su strah i trepet....ovi su jad i bjeda.
Dzaba ova drzava trosi pare na ove sabanligase