Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neda Amra, aaa Edine???
Valja izvuc' sedmicnu platu na shoping :D
citam naslov i odmah otvaram komentare, da vidim imal kakav komentar u vezi Amre :D hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muka mi bude kad vidim Vršajevića na slikama :S
Svrsajevic
@BadrRemy2 Brat mu menadžer Vršajeviću pa ga zbog toga forsira...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
http://www.cestitkeza.com/2013/08/desktop-pozadina-letite-zmajevi.html
Probudio se, otvaram klix i čitam: "Tramvaji na Grbavici trenirali punom parom..."
IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBIJEDI!!!
Dzeko sa Amrom postaje Dzekna
Kad se ocekuje dolazak kloca na Butmir da dodjem u Capa*** prije njega i da ga docekam, zasluzio covjek, bas se trudio na zadnjoj utakmici, pretrcao citavih 500 metara za cijelu utakmicu.
Pa koji je đavo onda Platini juče otvarao u Zenici trening kamp, ako ćete vi opet trenirati na Grbavici....
Volio bih da Džeko kasni zbog toga što je sinoć potpisivao za Arsenal,
idite u zenicu pa trenirajte,vi volite u zenici da igrate a ne u sarajevu,imali logike nevolim u sarajevu igrati a kad treba trenirati u sarajevu cemo trenirati,i savez prebaciti u zenicu,i begic treba u zenicu da preseli ured
Ne mogu da vjerujem kakvih sve paćenika ima?!? Kakvi su ovo ba komentari za dijamanata i prvog strijelca repke ikad igdje? Čovjek je više uradio za BiH nego što ćete vi za života! I još nešto, vi što prozivate papučar 'vaki 'naki, da vam se Amra skine svima bi se kita skupila na minđinu razinu!
Hebes sponzorusu Amru a i tebe ako je volis. Da mi se skine gola citav dan, ja ti je nebi motkom za grah dirnuo. Rokala se tamo sa nekim Vladimirom za pare pa sad nazad dolazi. Svaka cast Dzeki dobar je fudbaler ali je glup kao kamen.
Šta je ja imam volit' ili ne volit' ne znam je. Mene živcira petljanje u tudje živote, mahalanje, seljakanje itd... Čovjek se zaljubio i šta sad ima tu neko komentarisati? Ako njemu valja dobra je i meni, libo me racku, a i ti si mi pokaz'o neku pamet sa ovim komentarom!
Uzmemo li ih u petak, sve je rijeseno. Mi smo u Brazilu 100 %.
Ne sumnjam uopste u pobjedu u petak. :))))) Ono sto me stvarno nervira je nas papanluk i petljanje oko svega pa tako i oko novog trening kampa. Ove info sto imam govore da repka jos dugo nece useliti u novi kamp koji je svecno otvoren. Razlog, veliki talovi sa tajkunom sa Ilidze. Neko ili nesto je zakocio do daljnjeg da bi se uzelo jos malo novca za smjestaj. Nadam se da ovo nije istina i da osoba koja mi je to prenijela grijesi. Navodno se prica medju igracima. Ako je istina, jebiga. Idemo do pobjede a sa lopovoma se kasnije obracunat, ako je istina.
nešto tu ne štima zašto džeke nema da nije pukla tikva u repki između igrača koji sastavljaju ekipu.
A Pjanic na party?!???!!
http://static.klix.ba/media/images/nightlife/4518.jpg
Cuj neme Dzeke, a ko je ovo na zadnjoj slici ? Idemo do pobjede momci.
Dobro da je stigo. Hahaha.
Meni samo nije jasno kako mozete da pisete takve gluposti kao komentare :S Citam i ne vjerujem