Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grbavica baza bez poraza
Ahhahahahahahahhahahahah
Šta reći nego : yebite se hejteri, Bosno sretno
Alah te Dzeko nagradio tebe i sve tvoje kad vidim kako Fati dajes sermije
Sretno zmajevi
NAPRIJED ZMAJEVI !!!!!!!
Sretno Zmajevi!!!
@Delija Za tvoju informaciju TURSKA RIJEČ. Ti si najbolji primjer koliko ste Vi Vlasi iz Bosne i Hercegovine ustvari bolesni!
@Uknaac Zar nisu Vlasi stočari sa istoka Srbije? I ne treba generalizovati, nije lijepo.
Dok je DIJAMANTA ima i nade. Poslije treba po zapadnoj Europi ici i traziti i moliti nasu djecu da igraju za BiH. Jedina nada za BH reprezentaciju je to!
Obratite PAŽNJU na ovu osobu: "RBiHseSEREnaRSiHBx93" Njegove poruke: -Izdrkani srbi spolno vam općim djecu i to prvo u shupak pa onda u usta da se zaslade....SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno srpskoj prljavoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji - SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i posebno prljavoj hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@ipak se okreće nije tebi dobro, a nije ni njima
@ipak se okreće ... to ti je tipčni bolešnjak kojeg klix nikad ne briše.
da vidimo bas dali ce se igrat ovom juventusovcu
Boga mi ako ne izvučemo 6 bodova iz ove dvije tekme,ništa od nas i EURO-a.
@RockyBalboa99 Teže će nam biti protiv Finske nego protiv Grčke, tako da bolje da izvučemo 6 bodova. XD
Jesu qurac a pred utakmicu sutra hahaha joj klixe
Hajmooo Nasiii
Idemo Zmajevi, gazi armensku nejač !
idemo karati male jermene