Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek traze. S igrom kao protiv S.Irske mogu samo primit petaka...
Austrougri su uvek dobro prolazili u SA , id ferdinanda do hitlera, sa cvecem, sad potomci igraju sa svojim konjusarima
Idemo!!
Ognjen Vranješ i Ermin Bičakčić su povrijeđeni, a niko nije pozvan da ih zamjeni, a nismo se baš proslavili u odbrani protiv Sjevernih Iraca. Na još jednog igraca trebali obratiti posebnu pažnju, a to je visoki Marc Janko, pogotovo ako je austrijski trener gledao našu skok igru protiv Iraca.
koji crni Janko
ŽELIM DA VIDIM ZALAGANJE KAO ŠTO SU IMALI MLADI IGRAČI PROTIV ŠVICARSKE, PONOVO SAM VAS POČEO GLEDATI. SRETNO!!
nama se tu sta TRAZITI 11 njih 11 + publika nas. ako budu trcali pobjeda ce doci ako budu setali ili igrali k'o u s. irskoj pa pa liga nacija. DOSTA NAM JE VISE POSLIJE UTAKMICE "E AKO OVI BUDU IGRALI OVAKO I ONI ONAKO I POVRJEDE SE ONI I POSVADJAJU SE ONI I...... BIT CEMO MOZDA PRVI" PUN MI K VISE ONOG AKO
@seyof1 Kad si ti vidio Dzeku i Pjanica da trce vise od 6 koraka?
Samo rasterećeno, igrajte swe lopte, jer fudbal je igra a kraj je kad sudija odsvira
Sistem koji je zamislio Prosinecki zahtijeva iznadprosjecno tracanje i angazovanje svih igraca a pogotovo veznog reda. U zadnjim utakmicama gubimo puno lopti na sredini terena i pri iznosenju iz odbrane kratkim pasovima, sto ce svaka malo ozbiljnija ekipa kazniti sa 2-3 gola. Nadam se boljoj predstavi veceras i nesto vecem angazmanu svih igraca...
eh bogami veceras jedno 3 deca rakije malo teletine salate i lagano sretno zmajevi moji do pobjede ako bog da insallah
@Anachronox joj kume kakvu sam ispeko krušku, u med se pretvara. da si bliže litar bi ti halalio da oćejfiš.
Zlocinacka tvorevina Austrija mora biti porazena, kada bi se sumiralo zlo koje je izrodila i koje danas predstavlja to bi bilo nesagledivo. Na tu svapsku gamad i naravno hunske hinje se pale sve slovenske podsorte tipa Slovenci, Slovaci, Cesi, Poljaci, o'Kroasanima da ne trosimo rijeci. Nazalost da su nam se preci vise trudili da poraze u dubini tu marvu umjesto oko Beca, danas bi svijet bio sretniji.
a to ne bi rekao za tursku 🤑
@menelaj Kada bi se Bosnjaci upola povodili za Turskom kako to rade ove podsorte, 24/7 bi bila sprdnja na Klixu, "o Turci, o qyrci" itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aj tink Zrinjski gud frst half, end Petah Tikva seknd
Ljudi vi ne mozete da shvatite da su Irci jedna od najludzih nacija na svjetu to jest najvece patriote i najveci huligani zato su onako letali po terenu i zalagali se samo sto im je nedostajalo znanje da zabiju tesko cemo ikada naletiti na onako motivisane budale kao da su na speedu a talenat 0 .
Austrija je zaista u odličnoj formi koja traje evo već dugo. Treba pogledati popis reprezentacija s kojima je igrala zadnjih 10 utakmica, zaista impresivno. Ovo je odlična prilika da se sa sebi ravnim protivnikom okušamo , pokažemo i dokažemo.
@Hamoponovouredu Jesi ti na drogama ili ??? Prvo nahvalis Austriju i onda kazes da su nama ravni 😂😂😂😂
Samo pobjeda dolazi u obzir, za sve drugo Prosinečki leti sa klupe, odmah iste sekunde, to bi bila realnost, sve ostalo je gubljenje vremena.
Zar ti misliš da naš savez ima toliko para da svakih 6 mjeseci raskida i potpisuje ugovore sa novim selektorima?
Pa neće tražit poraz, u piććku materinu.