Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete vi govorit sta hocete, navijati za Zelju, Sarajevo, Velez, ali je cinjenica da je Bilino Polje trenutno najopremljeniji stadion u BiH, u kojem rijetko kada budemo porazeni, voljeli vi to ili ne.
@Bosanac7473 Iskreno ako nam je to najbolje sto imamo mozda najbolje da ne igramo kvalifikacije jer se samo brukamo ne samo kod igraca koji dodju nego i svih onih ljudi sto gledaju prenose kada njihova repka igra protiv nase. Jadno jadno jadno to sve izgleda... :(
Haj pa neka i taj talijanski fudbal padne u zenici.
cuj nije poznat stadio na kojem cemo ugostiti Azzurre? pa kao da ih imamo 20 pa da mozemo birati ahahahha ... Boze dragi.. Ili ce to biti Bilino Polje ili Kosevo, drugo nemamo. Sumnjam da ce u Mostaru ih ugostiti jer se boje ustasa
Kakve su ovo mucke oko saveza, ovo bi se trebalo ispitati dobro. Prvo fama o licencama, ne gledaju se svi klubovi istim ocima, pa onda izbor stadiona na kojem ce reprezentacija igrati. Ne znam kako je bolje da repka igra u Zenici a ne u Sarajevu, ili je to neki turisticki lobi od kojeg nogometni savez ima korist.
Trebali bi vala nekada i u Banja Luci ili Sirokom Brijegu odigrati. I tu su stadioni dobri, bolji od Grbavice.
Ma zaboli me briga više za njih! Nisam ja živce naš'o na putu!
Sto ce vam slika sa klosarom Vranjesom
što se mene tiče moze i u Čevljanovićima
Lihtenstajn u Vrapcicima, Finska u Sarajevu, Italija u Zenici.
Naprijed Gušteri!
Joj al ne mogu ovih kvazi Sarajlijica kad se upale. Repka gdje god da igra moze se otic. Laganica rucak, hladno pivo na Kamberovicu... ne razumijem zaista. Menk je licno sugavija grbavica, focaci iznad kucu na kuci napravili, s donje strane zgrada na zgradi, budimo realno.
Ovo je samo iz razloga sto su zakuhali sa Zeljom prepale se pi.de baklji u terenu
4 boda realn9
igrač broj 6 na naslovnoj slici
Svejedno gdje igraju u grupi je završeno već sve
@burek3sa2meson hajd ti u han bilu majmune
Puki puki,sta uradi od zmajeva