Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li dzeko moci meda ili ce se ipak bazdarevic odluciti i staviti bajica u sami vrh nek se malo dijete dokazuje dok ovaj tamo rjesava probleme oko nekretnina; nemam ja nista protiv nek i benku pozove, nego nako kazem :D pitari no hard feelings
treba se ozbiljno pripremiti i ne napraviti greske kao pape svaka repka. se bori i nema vise losi repki. sve se moraju uzeti ozbiljno ili nas nema .... sretno BOSNO I HERCEGOVINO
samo od Kipra strahujem
Protiv ovih baltickih ekipa smo uvijek najbolje prolazili.
do belgije u ze trebali bi biti poznato u vezi njih, nama ostaje jos cipar,ulazimo protiv estonije...nine los raspored.
Nemojte Boga vam vec brojati pobjede. Svi znamo kako smo usli u kvalifikacije za EP pa vidite gdje smo sada. Molimo boga da izborimo baraz, kamoli drugo mjesto. Zbog toga, oprez. Mislim da smo dobro prosli ali da ovo nije tako lahko. Drago mi je da cemo jos dvije utakmice igrati sa Kiprom, da se dobro osvetimo jer stvarno nije dovoljno ih jedan put nabiti nakon one noci.
pa zar ovih utakmica nije previse???nije dok god je unosan ovaj posrani biznis zvani nogomet,igra u kojoj navijaci gube zivce novce nerazmisljajuci da vecinu igraca zaboli ona stvar za te iste navijace,pardon ipak oni vole i cijene navijace jer da njih nema nebi bilo ni ferarija ni jahti ni vila.eeee moji navijaci kad cete doc pameti.nekad se nogomet igrao i pratio iz ljubavi,casna i postena je to igra nekad bila!!!!
10.10.2017 repriza kaunasa akobogda
nemoj Boga ti da bude repriza, da mi skrate zivot jos za 10 godina, barem 2 kola prije kraja da osiguramo prolazak :DDD
Safet na aparatima!