Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Begicu i ostali anonimusi iz saveza skriveni po kancelarijama i kafanama. Jestel ponosni sto za 20 godina nemamo terena u drzavi kako treba? Jestel ponosni na svojih 20 godina ne znanja? Poluamatere postavljate na funkcije da primaju politicke plate.
Ajde da na to gledamo malo pozitivno, ako je ovo dno, možemo samo naprijed odavde. Raspusti savez i idemo reforme uvesti, dovesti ljude koji znaju svoj posao, pa onda polako dizati repku, tu je mladost, solidni igrači ne baš loši, stariji su tu da malo i nešto nauče od njih, može se ovo okrenuti za 2-3 godine na dobro. :)
@gooUser1605050777 Jednostavnije je lagano se isključiti iz svih zbivanja u i oko reprezentacije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kada odu Dzeko i Pjanic, bicemo u rangu Gibraltara, Luksemburga i Farskih Ostrva.
Sinoc se pokazalo koliko samo Pjanic znaci i da jednostavno nema skim igrati. Tatar upropastio sve njegove lopte, Gojak se krije iza igraca, Cimirot nije bio na nivou kako to on zna. Dusko ponovo kasni izmjenama, ocekivalo se da Visca zamjeni Tatara odmah u 2 pol., bez obzira koliko Visca je slab, nije slabiji od Tatara, za klasu je bolji od njega.
@StrankischDemokrat Kako Begić dovede Misimovića i Bajevića,totalni krah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa pola ovih repki iz petog sesira nas mogu uzeti glat...
juce sam vidio nekoliko dobrih mladih igraca ako selektor bude dobar nije to tako lose
Četvrti šešir-savim realno !
Prestanite ocekivati velike uspjehe od ove reprezentacije i bit ce ekstra
kakva je to grupa bila gdje gibraltar prvi
Realno pola ovih ekipa iz 4. šešira su bolje od nas, tako da nam je tu i mjesto.
SAVEZ NAPOLJE
Jao kako strasno i neocekivano wow
Većina koji komentarišu ne znaju sutnut loptu kako treba. Sve kladionicari i posmatrači sporta, a ogromni stručnjaci.
Nije mi jasno ko bira ove u savezu? Pitaju li se klubovi ili? Mora biti neka procedura
Ma izvuće Dansku, Slovačku, Sjevernu Irsku, Andoru i San Marino i opet će ispasti.
Uvjek se pitam može li gore, svaki put kad se srozaju na Fifinoj listi ili u ovim šeširima, i kontam ne može, ali stalno me demantuju.
Ko ih j..e, hajmo ih rusit
Pa i četvrti šešir za nas u ovom trenutku nije toliko loš.
Super rezultati, sada se nekako lakše diše, sto bi rekli svoj na svom. Iskreno možda bi nam odgovarao više ovaj peti šešir, tu je ono bas još ležernije uz Armeniu, Azerbejdžan, i oni su sada u procesu poslijeratnog oporavka kao i mi.
@Mister_No1 Pa ne igra se sa ekipama iz svog sesira