Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kažete miševi? Idemo Zmajevi
Jaki smo. Dole sa nasiljem među mladima i iskorištavanjem za političke igre!
PERIGUZANI.... POPIŠAM VAM SE NA TE LJILJANE!!
Hajmo Bosanski zmajevi,sletite u utorak na privremenu stanicu zvanu Pariz,Francuska... a onda se ponosno uzdignite i krenite na zavrsnu destinacije-Poljsku i Ukrajinu !!!! BOSNIAN PRIDE WORLD WIDE !!!!
šta su to \"zmajevi\"? mislite Ljiljani?
Bosna šampijon ooooooooooooooooooooh, Bosna šampijon oooooooooooooooooooh
đes ti c++ :P
long int n; For(int i(0); i
Opet će se rušiti grbavica,zapamti ture jedno!Srbi Ihrvati su osnovali želju i imaju ga pravo i rušiti,a vi muslimanćići ste se trenutno malo osilili ali kad tad ćemo ga rušiti,zapamti!!!
prijatelji koji dodju da ruse i pale nam ne trebaju. imali smo takve. na stadionu su pored tri autobusa bila i privatna vozila sa hrvatskim tablicama iz metkovica, sibenika, splita... ne pravite se naivni... dosli ste da prosipate silu i dobili po p.i.c.k.i... a nismo ni mi zaboravni vise... ako mislite da ste mangupi onda se varate... torcida je danas skup seljacina...
Mi znamo da vi niste došli da pravite belaj ali započela je vaša frakcija iz hercegovine koja se poslije razbježala i iskreno žao mi je što ste vi ispaštali ali kad ludilo krene !!! JEDNOM SU NAM RUŠILI GRBAVICU I NIKAD VIŠE PA BIO ROĐENI BRAT U PITANJU !!! http://www.youtube.com/watch?v=4j5LneskcLc&feature=player_embedded#!
@SPLIT - tko?.. mi iz hrvatske.?? .. pola grada je napaloi kombi sa nekoliko ljudi... a vidjeli ste da su reg plocice nase hrvatske a ne bosanske... i niste se proslavili iako ste bili sa stotinom na jednoga... da da bit cemo realniji u ubuduce... :) torcida pamti... :)
Bravo zmajeviiiiiiiii
UPRAVO SUPROTNI \"PRIJATELJU\" MI SMO VAS ZVALI NA OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA A VI ULETILI NA PRAZAN JUG I PREBILI DVA DJEČAKA KOJA SU POSTAVLJALA TRANSPARENT NIČIM IZAZVANI ???? BUDI REALAN
@sss - nije problem rodjak... nismo bili upuceni u vasa medjusobna bosanska dogadjanja i da ce za nas iz hrvatske biti ovakav docek... dosli smo iz hrvatske nespremni jer smo mislili da dolazimo kod prijatelja manijaka... hajduk i zeljo su uvijek bili zajedno protiv rezimskih timova dinama, sarajeva, partizana.. dobro je da za ubuduce znamo.. jedan bivsi prijatelj je zauvjek prekrizen.. torcida pamti... :) zapamti da torcida pamti.. :)
Volim te Bosno, iako si godinu dana bez vlasti, iako narod nema sta da jede, iako sam zavrsio fax a posla nemam.. Ja te i dalje volim jer ti si sve sto imam!
Vaterpolo Klub Torcida Sarajevo - Miljacka Primamo nove članove http://www.facebook.com/ photo.php?fbid=2672474766483 04&set=pu.26720952665209 9&type=1&theater