Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objektivno, u A diviziju smo zalutali..
bolje da su ostali i izasli na izbore..
Idemo po pobjedu
realno nismo za divizije A ...holandija bih 4 0..sve reprezentacije bivše jugoslavije ...b divizija HR...c divizija BiH SR MK SLO...e divizija CG
Dajte nam San Marino i Maltu da se hrvemo :)
Holandija je po pristupu utakmicama slična nama. Uvijek govore prije utakmice: bolji smo, ne bi trebalo biti problema, a nerijetko izgube, što se dešavalo u zadnjih par kvalifikacionih ciklusa. Bez Van Dijka i De Ligta su ranjivi u odbrani. Trebali bi ići na stranu gdje igra Blind. Ako budemo igrali kao prvih 60 minuta u Zenici, imamo šansu ako budemo malo drskiji i brutalniji u napadu.
mislim da ovaj nas tzv trener jos nije skontao sta je cilj igranja fudbala,mozda mu niko nije objasnio da je cilj igranja da se pobijedi
A zmajeva i belaja sreca ovi sa zapada nerazumiju nas jezik....
Kakva ba A liga bolje reci da pripadamo Ž...
Nadam se pobjedi, al je opstanak DABOGDA
A ne bi bilo prvi put da iznenadimo s bodom...
Samo gledamo u A reprezentaciju ali to je samo odraz cijelog sistema,države, Saveza...
@dragonba Nije, da je tako Hrvatska ne bi nikad igrala u finalu svjetskog prvenstva.
@vrhovni Kod njih na čelu saveza Šuker a kod nas Begić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo su GUŠTERI
Sto minimalne. Pobijedimo Holandiju i Italiju i eto nas opet u A grupi, zvanoj «Andersenove bajke».
BIT CE OK AKO NE BUDE DVOCIFREN BROJ GOLOVA U NASOJ KANTI...
Znaci da nije vise ni do selektora. Mislim da je covjek ispostovao zelje svih nas i pozvao sve igrace koji imaju veze sa Bosnom. Kad se osvrnem i ja sam prvi krivio trenere, medjutim od Sjeverne Irske to vise nije tako. Najbolje ne gledati i mirna glava. Jedina dobit iz svega ovoy su dvojica stopera.
Znači nisu glasali ?