Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protivnika treba iznenaditi velikim brojem pogodaka u njegovoj mreži
Vlaoviću, ne seri.
@cesto ljubav tako, vidi se da si fudbalski poznavalac! Dopada mi se taktika.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad tek shvaćam Papetovu taktiku za ove kvalifikacije. To što danas igramo protiv Kipra za prolaz u baraž je dio njegove velike vizije. Zato je namjerno izgubio od Kipra da bi Kipar onda imao šanse i uzeo Izrael. I zato je izgubio od Izraela da bi se oni nafurali da su najbolji i izgubili od Kipra kod kuće. Plan mu je bio da ide u baraž, jer onda idu dodatne premije za prolaz, narod uživa, svima dobro... Stvarno dalekovidan čovjek... P.S. Ovaj komentar može sadržavati dijelove povezane s ironijom.
Pape, neshvaćeni genije..
dok mu čovjek facu vidi odmah zna da je sav čista inteligencija....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
https://www.youtube.com/watch?v=ofXIq8SRM6I
Idemo hrabro i jako....BIH do Pobjede.
Normalno da idemo,samo s dva napdaca i 5:0 za nas :D
https://www.youtube.com/watch?v=ffS9dpUojzY
ko prenosi???
Kad počinje tekma?
20:45
Rahmet duši poginulim rudarima i sabura porodicama. Ovi Ciprani su nam baš baksuzni. Dan uoči njihovog gostovanja u Zenici prije godinu dana, poginulo je pet rudara u jami Raspotočje. Sjećam se utučenosti na licima navijača i reprezentativaca taj dan. Navijanja na utakmici nije bilo prvih pet minuta u znak sjećanja na petoricu poginulih rudara. Ista situacija danas nakon pogibije 4 rudara u Kaknju. Tuga i nesreća. Večeras bi bili sa svojom djecom uz TV i utakmicu. Čemu da se raduju njihove porodice večeras.
http://www.srbijadanas.com/clanak/istoricar-salih-selimovic-sokirao-bih-mi-muslimani-smo-srbi-i-govorimo-srpski-jezik-12-10 :DDDD
ZMAJEVI POSEBNO OVO ZNAJU
Jakog ti izvora, 😂 srbija danas😂 DZE TO BOLAN, al bolje je ubiljezit danas nego sutra jer moze bit samo manja i siromašnija. Al što kazu u narodu, maloumnim treba Halalit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjecanja radi prije prve utakmice sa Kiprom i selektor Susic je rekao da cemo izgubiti, ako budemo igrali kao u Tuzli (prijateljska). Ovo sada je mnogo drugacija prica i skroz druga reprezentacija na celu sa Bazdarevicem. Sretno!!!
Naravno, bice treca (radom i zalaganjem okrunisana) sreca, obzirom da napokon imamo na klupi selektora koji radi posao bistre glave i vuce sahovske poteze. Zamjena Spahica u Zenici,koji uvijek izgubi zivce u finisu i prospe nam rezultat, ubacivanje visokog Djurica,potezi za respect. SRETNO!!!
Dviije su varijante u baražu prema FIFA-inoj listi od septembra. VARIJANTA 1: Direktno kao najbolja trećeplasirana reprezentacija ide Mađarska. Šešir 1: Ukrajina, Danska, BiH, Norveška Šešir 2: Turska, Švedska, Slovenia, R. Irska Varijanta 2: Direktno kao najbolja trećeplasirana reprezentacija ide Turska. Šešir 1: Mađarska, Ukrajina, Danska, BiH Šešir 2: Norveška, Švedska, Slovenia, R. Irska Po meni je ova druga varijanta bez Turske kao mogućeg protivnika mnogo bolja, uz nadu da nismo toliki pehovi da dobijemo Švedsku sa Ibrahimovićem. Sa ostalim reprezentacijama se može igrati stim da bi nam Slovenija nekako bila najbolja. Dosta zavisi i od toga da li će fa FIFA-inoj rang listi doći do promjena prije izvračenja parova baraža.
I ove ćemo pobijetit...bar gol razlike... Živi bili pa vidjeli ;)
http://facebookreporter.org/2015/10/11/%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%85-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%87%d0%b0%d1%80-%d0%bc%d0%b8-%d0%bc%d1%83%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0/ IDEMO :DDDD
Čudno je da se niko ne bavi kalkulacijama sada koga bi mogli dobiti u eventualnom baražu.Ako se pogleda FIFA rang lista ispred nas su sigurno Ukrajina i Danska a takođe i Hrvatska i Nizozemska ako uđu u baraž.Znači da bi mi mogli biti u drugoj jakosnoj skupini.Ako uđe Turska umjesto Nizozemske ili Hrvatska pretekne Norvešku onda bi mi bili u prvoj jakosnoj skupini.I da li je već poznato koja je ekipa najbolja treća?Negdje pročitah da je to Mađarska ali nisam siguran.
Ispravka.Ovdje će se izgleda jakosne grupe određivati po UEFA rang listi a mi smo onda sigurno u prvoj skupini.Mađari su najbolji treći osim ako Kazahstan ne pobijedi Latviju a Turska Island.Onda bi to bili Turci.
Mi bi zaista trebali dobit Kipar sa 2 3 komada ali ona igra protiv Velsa me brine i Englez koji ce pustit grubu igru sto nama ne odgovara.Gledao sam par utakmica Kipra i zaista se znaju branit sto ce vjerovatno radi i veceras cekajuci svoju sansu a mi moramo imat zavrsnicu dobru . Prosli put protiv njih smo svasta masili. Takodje Hadjic Salihovic je duo koji ne moze dva pasa sastavit a ako stavis Medunjanina pati odbrana. Ako ne moze igrat Dzeko radije bi poceo tekmu sa djuricem koji makar moze dobit duel . Vedo mi je drag al kao sam u spici je ono nismo duela dobili dok nije Djuric usao . Cjelo vrjeme motam tekmu protiv Velsa i kontam tri polusanse dva gola eto kako smo dobili